En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

"A l'Aeroport del Prat, el problema és la gestió centralista d'Aena"

Ivan González, economista i màster en Economia Social, Lluís Alegre, exconseller de Turisme i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Òscar Oliver, director general del…

6 setembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ivan González, economista i màster en Economia Social, Lluís Alegre, exconseller de Turisme i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Òscar Oliver, director general del Centre d'Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO) i exdirector comercial d'Aeroports de Catalunya, han coincidit aquest dimecres a l'hora d'assegurar que, "a l'aeroport de Barcelona, hi ha un problema de gestió centralista que és culpa d'Aena". En el programa El Mirador de l'actualitat, Oliver ha destacat que "s'ha produït una doble problemàtica, la dels controls de passaports, necessari per sortir de l'espai Schengen, per una infradotació de recursos humans i tècnics, i el problema del gestor aeroportuari espanyol, que és el de la manera de fer la contractació pública, primant criteris d'equilibri per sobre dels econòmics".
Per la seva banda, Alegre ha comentat que "hi ha una despropoció entre les dotacions a Barcelona i les que es donen a Madrid, per exemple amb el personal de seguretat, tot i que aquests dos aeroports tenen moviments similars". Ivan González ha destacat, sobre els conflictes d'aquest estiu, "hi ha hagut un mal enfocament de tot per part de tots els sectors implicats". Finalment, cal destacar que tots han valorat amb esperança el fet que Eulen hagi desconvocat la vaga programada per al 6 d'octubre. Òscar Oliver ha anunciat que, "del 23 al 26 de setembre, es farà a Barcelona el World Routes, el gran congrés mundial d'aviació civil i aeroports".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 6 de setembre.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció