En directe

Sense distància

SOCIETAT

"A l'Aeroport del Prat, el problema és la gestió centralista d'Aena"

Ivan González, economista i màster en Economia Social, Lluís Alegre, exconseller de Turisme i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Òscar Oliver, director general del…

6 setembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ivan González, economista i màster en Economia Social, Lluís Alegre, exconseller de Turisme i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Òscar Oliver, director general del Centre d'Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO) i exdirector comercial d'Aeroports de Catalunya, han coincidit aquest dimecres a l'hora d'assegurar que, "a l'aeroport de Barcelona, hi ha un problema de gestió centralista que és culpa d'Aena". En el programa El Mirador de l'actualitat, Oliver ha destacat que "s'ha produït una doble problemàtica, la dels controls de passaports, necessari per sortir de l'espai Schengen, per una infradotació de recursos humans i tècnics, i el problema del gestor aeroportuari espanyol, que és el de la manera de fer la contractació pública, primant criteris d'equilibri per sobre dels econòmics".
Per la seva banda, Alegre ha comentat que "hi ha una despropoció entre les dotacions a Barcelona i les que es donen a Madrid, per exemple amb el personal de seguretat, tot i que aquests dos aeroports tenen moviments similars". Ivan González ha destacat, sobre els conflictes d'aquest estiu, "hi ha hagut un mal enfocament de tot per part de tots els sectors implicats". Finalment, cal destacar que tots han valorat amb esperança el fet que Eulen hagi desconvocat la vaga programada per al 6 d'octubre. Òscar Oliver ha anunciat que, "del 23 al 26 de setembre, es farà a Barcelona el World Routes, el gran congrés mundial d'aviació civil i aeroports".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 6 de setembre.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció