En directe

Vespres

CLUB MÉS AMICS

Acompanyem Omella en el consistori de creació de cardenals

Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, serà creat cardenal en el consistori del proper 28 de juny al Vaticà. Amb motiu d'aquest esdeveniment històric,…

26 maig 2017

Comparteix

Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, serà creat cardenal en el consistori del proper 28 de juny al Vaticà. Amb motiu d'aquest esdeveniment històric, el Club+Amics de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel organitza un pelegrinatge a Roma. Serà del 27 al 30 de juny i les inscripcions ja estan obertes.

El moment central del pelegrinatge serà el dimecres 28 de juny. Al matí els pelegrins assistiran a l'audiència papal a la plaça de Sant Pere del Vaticà i, a la tarda, al consistori per a la creació de nous cardenals. El dijous 29 assistiran a la missa presidida pel papa Francesc i concelebrada pel nou cardenal Joan Josep Omella a la basílica de Sant Pere, amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau.

L'organització tècnica del pelegrinatge va a càrrec de Ruth Travel.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció