En directe

Fórmula Estel

SOLIDARITAT

Acte cívic en solidaritat amb les víctimes de la persecució religiosa

Toti que la persecució religiosa pugui semblar una cosa del passat, la realitatens diu que dels 196 estats del món, en més de 23 encara…

15 gener 2019

Redacció

Comparteix

Toti que la persecució religiosa pugui semblar una cosa del passat, la realitatens diu que dels 196 estats del món, en més de 23 encara hi ha gent que pateixdiscriminació i persecució a causa de les seves creences religioses. Països comEgipte, on molts cristians són perseguits, o la Xina, on cada any esdestrueixen temples protestants i catòlics, són un exemple d’aquesta realitat desconegudaper alguns.

Pertal de sensibilitzar la societat i denunciar la situació de discriminació que viuentots els que defensen la llibertat religiosa arreu del món, quatre entitatsdefensores dels drets humans han organitzat un acte cívic a Barcelona ensolidaritat amb els cristians perseguits i amb altres víctimes per les sevescreences. L’acte tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener a les 12.00 a Arcde Triomf, i comptarà amb la participació de l’economista i anterior presidentde Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

Lesquatre entitats organitzadores d’aquest esdeveniment són: el Centre ecumènic deCatalunya, Justícia i Pau, PAX Romana, i ACAT (l’Acció dels Cristians per l’Abolicióde la Tortura).

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció