En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Acte vandàlic a la parròquia de Santa Magdalena de Bonastre

La parròquia de Santa Magdalena de Bonastre, al Baix Penedès, ha estat víctima d'un atacat vandàlic el 21 de maig, en el marc de la…

23 maig 2017

Comparteix

La parròquia de Santa Magdalena de Bonastre, al Baix Penedès, ha estat víctima d'un atacat vandàlic el 21 de maig, en el marc de la celebració de la festa major petita d'aquesta població. La imatge de la Mare de Déu, situada al jardí dels voltants de la parròquia, ha patit diverses destrosses. La més considerable ha estat la decapitació de la imatge.

L'acte vandàlic ja ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra, segons ha comunicat l'arquebisbat de Tarragona, que "lamenta profundament aquest fet que atempta contra el sentiment religiós dels catòlics, especialment els del poble de Bonastre, i suposa un menyspreu a la llibertat religiosa".

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024