En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Acte vandàlic contra Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

La seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha patit aquesta matinada un acte vandàlic. Els vidres dels estudis de la nostra emissora, que donen…

6 febrer 2014

Redacció

Comparteix

La seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha patit aquesta matinada un acte vandàlic. Els vidres dels estudis de la nostra emissora, que donen a l'exterior a la confluència entre els carrers Puiggarí i Comtes de Bell-lloc, al barri de Sants de Barcelona, estan esquerdats per l'impacte de cops de martell o altres objectes.

Al costat d'una de les finestres, hi ha una pintada que diu "el meu cos, la meva decisió", cosa que fa pensar que els autors o autores de l'acció violenta poden haver estat grups partidaris de l'avortament lliure.

Els Mossos d'Esquadra han examinat aquest matí els danys, davant els quals Ràdio Estel ha presentat una denúncia. Catalunya Cristiana i Ràdio Estel lamenten i condemnen amb claredat aquest i qualsevol acte violent sigui quina sigui la motivació social, política o ideològica.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció