En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Acte vandàlic contra Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

La seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha patit aquesta matinada un acte vandàlic. Els vidres dels estudis de la nostra emissora, que donen…

6 febrer 2014

Redacció

Comparteix

La seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha patit aquesta matinada un acte vandàlic. Els vidres dels estudis de la nostra emissora, que donen a l'exterior a la confluència entre els carrers Puiggarí i Comtes de Bell-lloc, al barri de Sants de Barcelona, estan esquerdats per l'impacte de cops de martell o altres objectes.

Al costat d'una de les finestres, hi ha una pintada que diu "el meu cos, la meva decisió", cosa que fa pensar que els autors o autores de l'acció violenta poden haver estat grups partidaris de l'avortament lliure.

Els Mossos d'Esquadra han examinat aquest matí els danys, davant els quals Ràdio Estel ha presentat una denúncia. Catalunya Cristiana i Ràdio Estel lamenten i condemnen amb claredat aquest i qualsevol acte violent sigui quina sigui la motivació social, política o ideològica.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció