En directe

Fabricació Pròpia

POLÍTICA

Antoni Castellà lamenta la xiulada a Junqueras: "Va ser petita i marginal. Era el moment de donar una imatge d'unitat perquè l'objectiu no era intern, era cap a fora"

El portaveu de Demòcrates i membre del Consell de la República diu a Ràdio Estel que s’ha de remodelar la BRIMO hi ha agents del cos que fan política

20 gener 2023

Redacció

Comparteix

La cimera Sánchez-Macron ha posat a prova la mobilització independentista. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', el portaveu de Demòcrates i membre del Consell de la República, Antoni Castellà, ha tret pit de la manifestació que van convocar juntament amb l'ANC i Òmnium Cultural: "va ser tot un èxit i ha demostrat que l'independentisme és ben viu". 

"L'independentisme és ben viu"

Així i tot, el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, va abandonar la protesta entre xiulets i escridassades. "Lamento qualsevol xiulet cap a l'independentisme i lamento també la de Junqueras. L'objectiu de la manifestació era donar una imatge d'unitat ja que l'objectiu no era intern, sinó cap a fora", ha insistit Castellà.

Antoni Castellà, portaveu de Demòcrates i membre del Consell de la República, atenent als mitjans a la manifestació del 19 de gener
Antoni Castellà, portaveu de Demòcrates i membre del Consell de la República, atenent als mitjans a la manifestació del 19 de gener. Twitter d'Antoni Castellà.

Un cop va acabar la manifestació a les fonts de Montjuïc, la protesta es va traslladar al centre de Barcelona. Els manifestants van intentar apropar-se al consolat francès i a la comissaria de la Via Laietana, però els Mossos d'Esquadra els ho van impedir i hi va haver càrregues. Segons Castellà, la Brimo actua sabent que davant seu hi ha independentistes. "És important que hi hagi una remodelació dins de la Brimo perquè hi ha agents del cos que fan política i haurien d'estar en altres cossos", ha criticat.

En aquest sentit, el membre del Consell de la República considera que la presència del president de la Generalitat Pere Aragonès és una imatge que es podria haver estalviat. "Respecto la seva decisió, però no té cap sentit que hi anés de convidat. La resposta que va obtenir és que només podria donar la benvinguda i aquesta no és la posició que ha de tenir un president de la Generalitat", ha afegit.

"Respecto la decisió d'Aragonès, però no té cap sentit que hi anés de convidat"

Entrevista a Antoni Castellà, portaveu de Demòcrates i membre del Consell de la República

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Javi López: "El Procés ha acabat, però els resultats electorals reflecteixen que continua havent-hi independentistes a Catalunya"

Javier López, eurodiputat del PSC

"Em costa d'entendre" la manifestació contra la cimera Sánchez-Macron a Barcelona, ha dit l'eurodiputat, "quan Barcelona sempre ha reclamat més protagonisme internacional"

19 gener 2023

Redacció

Sense categoria

Dolors Feliu: "Les contradiccions d'Esquerra poden passar-li factura i fer que la gent xiuli Aragonès"

Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, a Ràdio Estel

La presidenta de l'ANC critica que la protesta es faci davant la font màgica de Montjuïc, més lluny del que estava previst

18 gener 2023

Redacció