En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

ACTUALITAT

POLÍTICA

Jordi Sánchez: "S'han de deixar de banda els retrets i ser clars i honestos, perquè els partits independentistes, si van separats, no tenen la mateixa força"

L'exsecretari general de Junts per Catalunya assegura tenir "més preguntes que certeses" en la via canadenca proposada pel president Pere Aragonès

30 setembre 2022

Redacció

Comparteix

Jordi Sánchez, exsecretari general de JuntsXCatalunya i expresident de l'ANC, creu que l'independentisme ha de "recuperar les actituds de l'1 d'octubre", cinc anys després de la seva celebració. En una entrevista a Ràdio Estel, Sánchez, diu que s'ha de deixar de banda els retrets i ser "clar i honestos" perquè els partits independentistes, si van separats, "no tenen la mateixa força".

Mirant en perspectiva aquests cinc anys, Jordi Sánchez opina que "només un referèndum acordat pot substituir la força de l'1-O" i assegura tenir "més preguntes que certeses" en la via canadenca proposada pel president Pere Aragonès en el seu discurs al debat de política general.

"Només un referèndum acordat pot substituir la força de l'1 d'octubre"

Sobre la crisi de govern l'exsecretari general de Junts no s'ha volgut mullar en donar una opinió per les responsabilitats que ha tingut dins del partit i per "respecte" a l'executiva actual. Tot i això, ha instat el president Aragonès a escoltar la proposta de Junts "si en té ganes i creu que és útil continuar amb un govern amb ampli suport". A més, ha recordat que el que votin els militants de Junts en la consulta sobre mantenir-se o sortir del govern serà vinculant.

Entrevista a Jordi Sánchez, exsecretari general de Junts i expresident de l'ANC

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

PSC i Comuns veuen en la proposta de moció de confiança de Junts un símptoma més de la "crisi" que viu el govern

Imatge del debat de política general

En una entrevista a Ràdio Estel, els portaveus Raúl Moreno (PSC) i David Cid (Comuns) s'obren a negociar els pressupostos amb el govern, però critiquen que encara no hi hagi hagut negociació

28 setembre 2022

Redacció