En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Comparteix

Aquest dijous a la tarda, revetlla de Sant Joan, el Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que surtin a la carretera 450.000 vehicles. El seu director, Ramon Lamiel, ha dit en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que la tarda "serà complicada" i que el gruix de vehicles es concentraran "entre les sis de la tarda i les 9 de la nit". Per això, ha recomanat a tothom que pugui "anticipar la sortida o fer-la en altres hores". Tot i això, ha admès que és difícil perquè en un dia com avui, de revetlla, tots els cotxes surten el mateix dia.

Entre les altres recomanacions que ha fet Lamiel hi ha la d'informar-se de l'estat de les carreteres per si cal planificar una ruta alternativa o fer servir el transport públic. Segons el director del SCT, el tram de carretera "on es pot donar la situació més complicada" és a l'AP-7 "des de l'antic peatge de Martorell a l'antic peatge de La Roca del Vallès".

"On es pot donar la situació més compliada és a l'AP-7 des de l'antic peatge de Martorell fins a l'antic peatge de La Roca del Vallès"

Per pal·liar-ho, en aquest tram, els camions tindran prohibit circular per altres carrils que no sigui el de la dreta. A més, aquest dijous a la tarda i diumenge s'habilitaran àrees de descans per als transportistes, "per ajudar a descongestionar la carretera".

Per acabar, Lamiel ha recomanat als conductors "ser molt prudents i estar atents" per evitar un sinistre o una petita col·lisió "que pugui generar retencions".

Entrevista a Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit

0:00 / 0:00

Més actualitat

MOBILITAT

La DGT avança que en un futur serà obligatòria una assegurança per conduir patinets elèctrics

Trànsit a Barcelona

La nova normativa de trànsit, que entra en vigor aquest dilluns, incrementa els punts que et poden treure per les infraccions, però no la quantitat econòmica

17 març 2022

Redacció