En directe

Fabricació Pròpia

Sense categoria

Turisme de Barcelona considera que a la capital catalana li ha faltat ambició, consens i visió

La directora de turisme de Barcelona preveu una Setmana Santa positiva per la ciutat i, de cara a l'estiu, hi ha una bona quantitat de reserves, però està costant confirmar-les.

1 abril 2022

Redacció

Comparteix

S'esperava que aquest fos l'any de la recuperació, però la guerra a Ucraïna ho ha capgirat tot. Barcelona està, com la resta de destinacions turístiques, en una situació complicada. La caiguda del turisme rus, la inflació desbocada i l'auge de Madrid, sembla posar la ciutat catalana, en un moment delicat i clau.

Turistes a Barcelona
Turistes a Les Rambles de Barcelona

Des de Turisme de Barcelona preveuen una Setmana Santa positiva, però un estiu incert. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la seva directora, Marian Muro, ha explicat que Barcelona té moltes reserves de cara a la temporada estival, però falta que es confirmin. "Estem a l'espera de saber com evoluciona la invasió de Rússia a Ucraïna i la inflació, perquè en qualsevol moment es pot capgirar tot, però les sensacions són bones", ha detallat Muro.

La directora de Turisme a la capital catalana també ha deixat clar que les ciutats que s'han nodrit de turisme local i nacional han estat les que menys han notat els efectes negatius de la crisi i ha remarcat que "a Barcelona li ha faltat ambició, consens i visió en els últims anys". A més, ha posat d'exemple la Copa Amèrica de Vela que s'ha de fer a Barcelona el 2024: "quan tothom té la mateixa finalitat, l'objectiu surt". Muro ha sentenciat que l'assignatura pendent de la ciutat és el mercat nacional i ha fet una crida al fet que els barcelonins facin d'ambaixadors.

Entrevista a Marian Muro, directora de Barcelona Turisme

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

El conflicte entre Rússia i Ucraïna pot fer perdre a Andorra 50.000 turistes russos l'any que ve

En una entrevista a Ràdio Estel, el ministre de turisme d'Andorra es mostra "satisfet" per aquesta temporada d'hivern i assegura que a l'estiu "molt probablement" ja es començarà a aplicar la taxa turística

21 març 2022

Redacció