En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"AENA i Foment s'han posat les piles amb les cues al Prat"

Òscar Oliver, director comercial d'Aeroports de Catalunya, ha explicat aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel, que les llargues cues…

2 juny 2017

Redacció

Comparteix
Òscar Oliver, director comercial d'Aeroports de Catalunya, ha explicat aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel, que les llargues cues a l'Aeroport de Barcelona, que han provocat la indignació de molts ciutadans aquestes últimes setmanes, són història almenys de moment. "El Ministeri de Foment i AENA s'han posat les piles, i s'ha aconseguit que, aquesta setmana, les cues més llargues hagin estat de 26 i 50 minuts aproximadament; per tant, s'estan assolint els objectius", ha explicat. Així s'ha referit al compromís anunciat la setmana passada, després d'una reunió en què van participar totes les parts implicades, amb la presència del conseller Josep Rull i el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. El responsable dels aeroports catalans ha assegurat també que, "en una reunió més tècnica i operativa aquest mateix divendres, s'han constatat aquestes noves perspectives".
El director comercial d'Aeroports de Catalunya ha reconegut que "ara vindrà la prova de foc per a les noves mesures contra les cues, amb el períodes d'estiu i d'augment en l'afluència del turisme". En aquesta línia, ha comentat que, "des del Departament de Territori, es treballa molt per aconseguir augmentar la força del Prat i consolidar tot el seu gran potencial". També ha explicat que "el treball amb AENA és molt positiu, des del diàleg i malgrat la discrepància en la filosofia". Tant Òscar Oliver com els altres membres de la taula de col·loqui, l'economista Josep Vila Abelló i el periodista Oriol Domingo, han coincidit en la importància de treballar, "més enllà de disputes i processos polítics, per defensar el gran dinamisme econòmic que pot aportar l'Aeroport de Barcelona a l'economia i el progrés de Catalunya". Oliver ha destacat, entre altres fites, els enllaços directes que ara ja funcionen a Xangai, Los Angeles i Nova York, entre altres rutes intercontinentals.
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador corresponent a aquest divendres 2 de juny.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció