En directe

El rosari

ESGLÉSIA MÓN

Agustí Borrell, nou vicari general de l'Orde del Carmel Descalç

El P. Agustí Borrell ha estat escollit vicari general de l'Orde del Carmel Descalç en el 91è Capítol General del Carmel Teresià que s'està celebrant…

14 maig 2015

Redacció

Comparteix

El P. Agustí Borrell ha estat escollit vicari general de l'Orde del Carmel Descalç en el 91è Capítol General del Carmel Teresià que s'està celebrant des del 3 de maig passat a Àvila. Esdevé així la mà dreta a la Cúria General carmelitana del P. Saverio Cannistrà, reelegit també fa molt poc superior general.  

El nou vicari general ha estat des del 2008 fins al 2015 superior provincial dels Carmelites Descalços de Catalunya i Balears. El febrer del 2015 va ser escollit conseller provincial de la nova província Ibèrica de Santa Teresa de Jesús.

El P. Agustí Borrell (Caldes de Malavella, 1959) va estudiar Filosofia i Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya i Sagrada Escriptura al Pontifici Institut Bíblic de Roma, on va obtenir el doctorat. Des del 1996-1997 és professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, on ha impartit cursos d'Introducció al Nou Testament i Cartes apostòliques, i ha ofert diversos cursos de llicència en Sagrada Escriptura, la majoria sobre teologia paulina.

Des de finals del 1997 és secretari de l'Associació Bíblica de Catalunya. Va participar en la traducció i edició de la Bíblia Catalana Interconfessional i del Nou Testament Grec-Llatí. Ha publicat diversos llibres i articles, principalment sobre temes bíblics i d'espiritualitat carmelitana.

El nou vicari general dels Carmelites Descalços va ser un dels traductors al català del Libro de la Vida de santa Teresa i del Cántico espiritual de sant Joan de la Creu, publicats en la col·lecció Clàssics del Cristianisme. 

 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció