En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Ajet, una ciutat de somnis per als refugiats

Les urbs ideals sempre han estat objecte d’estudides de fa segles. Fins i tot, n’hi ha que s’han dut a terme de formaexperimental. De fet,…

17 maig 2016

Comparteix

Les urbs ideals sempre han estat objecte d’estudides de fa segles. Fins i tot, n’hi ha que s’han dut a terme de formaexperimental. De fet, també les nostres ciutats responen a criteris ideals pensatsabans de traçar la trama de carrers i places que les conformen. Però aquestavegada, està pensada per acollir aquells qui fugen de les bombes. I té algunesparticularitats que criden especialment l’atenció: la ciutat ha de ser un polde desenvolupament urbà que atragui talents d’arreu i que incorpori els últimsavenços en arquitectura, urbanisme, tecnologia, telecomunicacions, cultura,etc... Aquesta és la solució definitiva i contundent que proposa l’Associació Projecte Ajet a la crisi dels refugiats. Segons l'entitat, la ciutat ha de tenircapacitat per acollir un mínim de 2 milions de persones, ha d’estar dins lesfronteres de la Unió Europea en forma de ciutat-estat i tutelada per NacionsUnides. Aquesta setmana, al Compromís Ciutadà, parlem amb Josep Lluís Caritg,el president d’aquesta associació, qui ens dóna detalls de com serà la Ciutat Ajeti quina tasca estan fent per tal de difondre la idea. I és que els gransprojectes, marcats pels grans ideals són els que fan avançar la nostrasocietat!

El Compromís Ciutadà: de dilluns a dimarts ales 11:30 i dissabtes de 20:00 a 21:00h!

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció