En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

"Ajudo les dones a recuperar la seva autoestima"

En el Dia Internacional de la Dona, aquest dijous 8 de març, la Fórmula Estel informativa, s’ha omplert de dones: la periodista Teresa Carreras, l’escriptora…

8 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
En el Dia Internacional de la Dona, aquest dijous 8 de març, la Fórmula Estel informativa, s’ha omplert de dones: la periodista Teresa Carreras, l’escriptora Melania Garbú, la secretària de la Delegació de Pastoral Obrera de l'Arquebisbat de Barcelona, Érika Fabregat; la redactora en cap de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i com no, la periodista Mercè Raga, que cada dia feiner us acompanya des de les 8 del matí a la Fórmula Estel.
Atreveix-te a tenir-ho tot és el primer llibre de Melania Garbú, basat en la seva pròpia història de superació personal: "Jo he estat víctima de violencia de gènere, fa 10 anys, he passat per dos centres d'acollida, i la meva missió és ajudar a les dones a trobar un camí diferent, enfrentar-se a les seves pors, i d'aquesta manera recuperar la seva autoestima", ha relatat Garbú.
La Delegació de Pastoral Obrera de l'Arquebisbat de Barcelona s’ha aderit a la vaga general feminista: “Posa de manifest la falta de justícia social vers les dones. Des de la Pastoral Obrera, com a seguidores i seguidors de Crist i en coherència amb la seva actitud, reivindiquem aquestat equitat entre tots els éssers humans i la dignitat com a filles i fills de Déu, per damunt de tot aquest sistema capitalista i aquest patriarcat”, ha valorat Érika Fabregat, la seva secretària. 
La periodista Teresa Carreras ha obert el programa dient: “Avui he decidit no treballar i no consumir, i a la tarda m’afegiré a aquest moviment mundial que ha decidit dir prou d’una vegada per totes”.
I com cada dijous, Carme Munté ens ha ofert els principals temes del nou número de Catalunya Cristiana.
Nota de RàdioEstel pel Dia Internacional de la Dona

Els treballadors i treballadores de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana  donem suport  a les reinvidicacions d’aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, "en rebuig a la desigualtat i la discriminació que pateixen les dones en el mercat laboral i a la violència masclista". Des de RàdioEstel i Catalunya Cristiana ens solidaritzem amb les dones que pateixen injustícia, en un dia que ha de servir per recordar-nos que tots som éssers dignes i ningú no ha de quedar per sota de ningú. 

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció