En directe

La Caravana

SOCIETAT

L'Ajuntament de Barcelona investigarà l'agressió homòfoba que hi va haver la nit de Sant Joan a la platja de la Mar Bella

El tercer tinent d'alcalde de la ciutat, Albert Batlle, garanteix que la revetlla va ser tranquil·la de Plaça de Catalunya cap amunt

26 juny 2023

Redacció

Comparteix

El responsable de seguretat a l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, confirma a 'El Matí a Ràdio Estel' que el consistori activarà el protocol per l'agressió homòfoba en Sant Joan. Aquesta es va produir durant la revetlla a la platja de la Mar Bella de Barcelona. "Es farà quan es tingui coneixement de les circumstàncies específiques sobre què va passar la revetlla", ha apuntat.

Agressió homòfoba en Sant Joan
La platja plena la nit de Sant Joan 2023, amb l'hotel W de fons | ACN

AGRESSIÓ HOMÒFOBA EN SANT JOAN

La víctima ha explicat a través de les xarxes socials que estava amb un altre home quan un grup de quatre o cinc persones els van començar a increpar i insultar per fer-se petons. Al vídeo també ha afegit que, per culminar aquesta agressió homòfoba en Sant Joan, van colpejar al seu complany. Ho van fer pegant-li al front, al nas, als braços i a les cames.

Per una banda, l'Observatori contra l'Homofòbia ja ha condemnat l'agressió homòfoba. Batlle, per la seva banda, ha afegit que "el servei d'investigació s'activarà per determinar què va passar i per identificar els possibles autors d'aquesta agressió". El tercer tinent d'alcalde ha posat de context que, aquest cap de setmana, les platges de Barcelona van tenir una afluència de més de 80.000 persones. "Malauradament, s'han produït incidents d'aquestes característiques que hem de fer tot el possible per evitar-los. Si no es pot fer, cal una investigació per determinar els autors i, en tot cas, actuar perquè puguin ser jutjats penalment".

"Cal una investigació per determinar els autors i, en tot cas, actuar perquè puguin ser jutjats penalment"

En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Seguretat, Prevenció, Convivència i Règim Interior ha explicat que de Plaça de Catalunya cap amunt hi ha hagut "normalitat absoluta", però ha reconegut problemes de civisme a la zona de platges i al Front Litoral. En canvi, al Turó de la Peira, no hi ha hagut "gairebé" incidents.

ESCOLTA L'ENTREVISTA

Entrevista a Albert Batlle, tinent de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona i regidor de Ciutat Vella

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció