En directe

Tot sardana

RÀDIO ESTEL

"Al migdia pensem que la situació millorarà bastant a Barcelona"

Sergi Delgado, sotsdirector de Protecció Civil, ha informat a la 1a hora de la Fórmula Estel de l’estat del Pla Neucat: "Reducció de mobilitat durant…

28 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Sergi Delgado, sotsdirector de Protecció Civil, ha informat a la 1a hora de la Fórmula Estel de l’estat del Pla Neucat: "Reducció de mobilitat durant tot el dia, a l'àrea metropolitana de Barcelona i tot el territori. La nevada no és de gran intensitat però està afectant tota Catalunya. Pensem que a moltes vies, de formes molt local, pot haver problemes: neu a la calçada, cadenes...". Delgado ha afegit: "Al migdia pensem que la situació millorarà bastant a Barcelona, i a partir de la tarda l'afectació quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu". El sotsdirector de Protecció Civil recomana seguir Protecció Civil a Twitter, consultar l’app o trucar al 012.
Aquest dijous comença a Barcelona, fins el 24 de juny, al Museu de les Cultures del Món, l’exposició CATAZòNIA, els caputxins catalans a l’Amazònia. Fra Valentí Serra, director del Museu Etnogràfic Missional Andino-Amazònic, ha relatat que l’exposició ens aproxima, a través de la memòria dels objectes, a l’artesania dels indis Tikuna, el grup indígena més nombrós de la selva amazònica. 
A més, el Coordinador de Refugiats Benvinguts, Jaume Buch, ha explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha renovat el suport a l’entitat que fa part de l’acollida de persones refugiades a Catalunya.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció