En directe

Fórmula Estel

MEDI AMBIENT

SOCIETAT

L'Alcaldessa de Montcada i Reixac: “Cap administració supramunicipal s’ha posat en contacte amb nosaltres per arreglar la situació de vulnerabilitat que hi ha al riu Besòs”

Segons apunta l'alcaldessa, la gestió de residus costaria uns 3 milions d’euros

11 gener 2022

Redacció

Comparteix

Aquest diumenge, dues persones d'uns quaranta anys han mort en una barraca de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. Els primers indicis apunten que hauria estat a causa de la inhalació de monòxid de carboni després d'encendre un foc amb fustes per escalfar-se. Segons un familiar, la parella vivia a Santa Coloma de Gramenet i van decidir passar la nit a la caseta després d'estar treballant a l'hort. Les dues persones haurien fet foc dins d'un espai amb molt poca ventilació i haurien mort intoxicats pel fum.

En una entrevista al programa 'El Matí de Ràdio Estel', l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha denunciat que "cap administració supramunicipal com la Diputació de Barcelona, l'Àrea metropolitana i la Generalitat s'ha posat en contacte amb l'ajuntament per arreglar la situació de vulnerabilitat que es viu al Besòs i combatre la problemàtica que genera el sensellarisme en aquest entorn".

Campos ha remarcat que, juntament amb el Consorci del Besòs, necessiten que les administracions supramunicipals col·laborin i ha afegit que "l'Ajuntament de Montcada necessita tant reforç econòmic per fer front a aquesta situació com mitjans".

"L'Ajuntament de Montcada necessita tant reforç econòmic com mitjans, per fer front a aquesta situació."

La batllessa ha reiterat que van sol·licitar al Consorci del Besòs un estudi sobre quant costaria enderrocar unes 400 barraques que es troben a la banda esquerra del riu i 100 al marge dret. Els van contestar que només la gestió de residus costaria més de 3 milions d'euros a l'Ajuntament. "Nosaltres, com a administració local, no podem assumir sols aquest cost i demanem la col·laboració de totes les administracions perquè ens ajudin", ha afegit Campos.

Entrevista a l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció