En directe

El Matí a Ràdio Estel

POLÍTICA

Alícia Romero: "No pot ser que el Govern de la Generalitat exigeixi un diàleg amb el d'Espanya, però que no el vulgui obrir entre catalans quan no tots pensem igual"

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, ha dit en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', que "les dues últimes eleccions autonòmiques les van guanyar partits no independentistes. No tothom pensa igual i seria bo que puguem seure i trobar el que ens uneix".

14 gener 2022

Redacció

Comparteix

Romero també ha parlat de que "les dues últimes eleccions autonòmiques les van guanyar partits no independentistes. No tothom pensa igual i seria bo que puguem seure i trobar el que ens uneix".

Primer pla d'Alícia Romero, portaveu del PSC-Units, en roda de premsa al Parlament el 10 de desembre del 2021. ACN

Pel que fa a l'ús del català, la portaveu creu que cal "parlar amb experts, professionals i lingüistes per què, amb les dades científiques, puguem avançar en la construcció d'un model que ha de reforçar el català i el castellà".

Sobre els canvis en els mossos, Romero apunta que "el conseller Elena no ha donat cap argument prou sòlid per convèncer perquè ha fet aquest canvi a la cúpula i que responguin a criteris professionals i tècnics".

Entrevista a Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament de Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció