En directe

Estel Migdia

SOCIETAT

Alliberen un sacerdot xinès després de 8 anys de presó

Després de vuit anys d’estar pres sense haver tingut dret a cap judici han alliberat el sacerdot i vicari episcopal xinès P. Joseph Lu Genjun.…

15 agost 2014

Redacció

Comparteix

Després de vuit anys d’estar pres sense haver tingut dret a cap judici han alliberat el sacerdot i vicari episcopal xinès P. Joseph Lu Genjun. La causa de la detenció va ser la seva negativa a formar part de l’Associació Patriòtica que pretén controlar l’Església des de l’oficialisme, segons va informar l’agència Asia News. El P. Genjun ha estat alliberat sense condicions, la qual cosa significa que no el van fer firmar cap compromís d’adhesió a l’Associació Patriòtica.

Aquest fet s’ha interpretat com una atenció a les continuades peticions de Mons. Francis An Shuxin, qui és el Coadjutor després de ser alliberat de 10 anys de presó i haver acceptat unir-se a l’Associació Patriòtica.

El sacerdot alliberat ja havia estat reclòs en diverses ocasions des de 1990. Quan es va ordenar, el 2001 va ser enviat durant tres anys al camp de reeducació de Gao Yang, a Hebei. Després de complir aquesta condemna, va ser arrestat novament i l’any 2006 el van transportar a la presó, on s’hi ha estat 8 anys.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció