En directe

El rosari

FÓRMULA ESTEL

"Amb Internet pots estar 24h sent assetjada"

El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en…

18 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en l’àmbit escolar dels adolescents ja que generen terribles conseqüències a les víctimes que, en alguns casos, l’han portat fins i tot al suïcidi. 
Davant d’aquest problema social, la companyia Nus Teatre està duent a terme una obra titulada #1000LIKES, una peça de teatre fòrum amb un format innovador que permet la participació del públic, pujant a l’escenari o des del mòbil.
A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, la co fundadora de Nus Teatre, Rocío Manzano, ha explicat que el teatre fórum “convida a l’espectador a pujar a l’escenari i canviar una situació injusta. És un assaig per a la vida”.
#1000LIKES mostra el paper fonamental que juguen les TIC en aquest conflicte cada dia més present a la nostra societat. I és que amb Internet “pots estar 24h sent assetjada via xarxes socials, no s’atura quan surts del col·legi”. L’actiu i productora, Rocío Manzano, ha explicat que “La idea és combatir el ciberassetjament des de les mateixes eines on es donen”.
Per a fer aquesta obra de teatre sobre ciberassetjament, Nus Teatre va fer un treball de camp en tres escoles per entendre millors als nadius digitals. És una experiència teatral única, on tothom és important en la història. La durada de l’obra és de 2 hores, i està recomanada a partir de 13 anys. Trobareu més informació a www.nusteatre.org.
Escolta l'entrevista sencera (minut 35)

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció