En directe

Fabricació pròpia

FÓRMULA ESTEL

"Amb Internet pots estar 24h sent assetjada"

El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en…

18 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en l’àmbit escolar dels adolescents ja que generen terribles conseqüències a les víctimes que, en alguns casos, l’han portat fins i tot al suïcidi. 
Davant d’aquest problema social, la companyia Nus Teatre està duent a terme una obra titulada #1000LIKES, una peça de teatre fòrum amb un format innovador que permet la participació del públic, pujant a l’escenari o des del mòbil.
A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, la co fundadora de Nus Teatre, Rocío Manzano, ha explicat que el teatre fórum “convida a l’espectador a pujar a l’escenari i canviar una situació injusta. És un assaig per a la vida”.
#1000LIKES mostra el paper fonamental que juguen les TIC en aquest conflicte cada dia més present a la nostra societat. I és que amb Internet “pots estar 24h sent assetjada via xarxes socials, no s’atura quan surts del col·legi”. L’actiu i productora, Rocío Manzano, ha explicat que “La idea és combatir el ciberassetjament des de les mateixes eines on es donen”.
Per a fer aquesta obra de teatre sobre ciberassetjament, Nus Teatre va fer un treball de camp en tres escoles per entendre millors als nadius digitals. És una experiència teatral única, on tothom és important en la història. La durada de l’obra és de 2 hores, i està recomanada a partir de 13 anys. Trobareu més informació a www.nusteatre.org.
Escolta l'entrevista sencera (minut 35)

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció