En directe

El Matí a Ràdio Estel

FÓRMULA ESTEL

"Amb Internet pots estar 24h sent assetjada"

El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en…

18 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El ciberassetjament és una forma de bullyng que es produeix a la xarxes socials, a través d'Internet. És una de les preocupacions més grans en l’àmbit escolar dels adolescents ja que generen terribles conseqüències a les víctimes que, en alguns casos, l’han portat fins i tot al suïcidi. 
Davant d’aquest problema social, la companyia Nus Teatre està duent a terme una obra titulada #1000LIKES, una peça de teatre fòrum amb un format innovador que permet la participació del públic, pujant a l’escenari o des del mòbil.
A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, la co fundadora de Nus Teatre, Rocío Manzano, ha explicat que el teatre fórum “convida a l’espectador a pujar a l’escenari i canviar una situació injusta. És un assaig per a la vida”.
#1000LIKES mostra el paper fonamental que juguen les TIC en aquest conflicte cada dia més present a la nostra societat. I és que amb Internet “pots estar 24h sent assetjada via xarxes socials, no s’atura quan surts del col·legi”. L’actiu i productora, Rocío Manzano, ha explicat que “La idea és combatir el ciberassetjament des de les mateixes eines on es donen”.
Per a fer aquesta obra de teatre sobre ciberassetjament, Nus Teatre va fer un treball de camp en tres escoles per entendre millors als nadius digitals. És una experiència teatral única, on tothom és important en la història. La durada de l’obra és de 2 hores, i està recomanada a partir de 13 anys. Trobareu més informació a www.nusteatre.org.
Escolta l'entrevista sencera (minut 35)

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció