En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Anaïs Vila: "Algú ha d'apostar per música que no és tan mainstream"

La cantautora Anaïs Vila critica que els festivals es deixin les subvencions públiques en només dos caps de cartell, de caixets altíssims

26 gener 2024

Comparteix
La cantant i compositora Anaïs Vila presenta el seu quart disc 'Ara sempre' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Aquest divendres, la cantautora i compositora Anaïs Vila estrena el seu quart disc. S'anomena 'Ara sempre' i inclou cançons com 'Un vici', 'Desert', que interpreta amb el cantant de Mishima, David Carabén, o 'Autoconfinament'. Un tema que la de Santpedor toca per primera vegada en directe i en acústic als estudis de Ràdio Estel.

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia', el magazín de tarda de l'emissora, Anaïs Vila confessa que en el seu cas, dedicar-se a la música "no és un camí de flors i violes" perquè el seu "és un projecte petit i autogestionat i hi ha molta precarietat". Tot i això, s'hi acostuma perquè "continua gaudint més que patint, tot i que el procés tingui alts i baixos.

"El meu, és un projecte petit i autogestionat i hi ha molta precarietat"

De totes maneres, lamenta que es vegin els productes culturals només com a números perquè creu que les polítiques culturals "no haurien de passar per aquí". A més, critica que els festivals es deixin les subvencions públiques en només dos caps de cartell, de caixets altíssims.

"No pot ser que els festivals de música es deixin les subvencions públiques en només dos caps de cartell caríssims"

Anaïs Vila, que també és teclista de gira de Joan Dausà, critica que "costa trobar espais per a projectes petits" i reivindica la música que no s'emmarca en la cultura mainstream: "S'ha de tenir ganes d'apostar per música que no és tan mainstream. Això ho ha de fer algú".

"Costa trobar espais per a projectes petits"

Anaïs Vila: "Algú ha d'apostar per música que no és tan mainstream"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció