En directe

Fórmula Estel

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

Comparteix
L'actriu Mònica López, a 'La Caravana' de Ràdio Estel

L'actriu creu que la gent de la cultura no pot anar a el programa d'Antena 3, 'El Hormiguero', perquè el seu presentador, Pablo Motos, "blanqueja el feixisme i a gent impresentable". Així de contundent s'ha mostrat Mónica López sobre El Hormiguero.

MÓNICA LÓPEZ, SOBRE EL HORMIGUERO

L'actriu, que és la protagonista de la segona temporada de la sèrie Rapa de Movistar +, ha explica que a diferència del seu company de rodatge, Javier Cámara, s'ha negat a anar al programa. Ho ha dit a La Caravana de Ràdio Estel.

Mónica López sobre El Hormiguero: "Pablo Motos blanqueja el feixisme. La gent de la cultura no podem anar-hi"

López, a qui també hem pogut veure al Teatre Lliure, a Les Amistats Perilloses, afegeix que prefereix que sigui "un producte boníssim que veurà una mica menys de gent" a anar a aquests llocs i que la vegi més gent perquè "per ètica no s'hi ha d'anar", matisa.

LA TORNAREM A VEURE A TV3?

Mónica López, sobre El Hormiguero i també sobre TV3. Un altre dels aspectes dels quals ha parlat sense embuts és en relació al que s'ha dit sobre la seva relació amb TV3. Nega que hi hagi mal rotllo amb la televisió i el titular que va escriure el diari El Nacional, que agafava les declaracions de l'entrevista que li va fer Eloi Vila al programa Al Cotxe! de TV3.

El que diu és que va fer broma amb el fet que no l'havien trucat mai més, però que en cap cas no ho deia en la direcció a la que apuntava el diari. Un titular que nega, per primera vegada, en aquesta entrevista a Ràdio Estel, al qual va preferir no entrar-hi, callar i deixar que s'oblidés.

TERCERA TEMPORADA DE RAPA

López està de promoció de 'Rapa', un thriller criminal que ens apropa a una trama policíaca on els personatges pretenen descobrir qui ha assassinat l’alcaldessa de Cedeira. Una sèrie de la qual Mónica López ens avança que hi haurà tercera temporada.

Escolta tota l'entrevista de Joan Trias!

Entrevista a l'actriu Mònica López

0:00 / 0:00

Altres notícies que et poden interessar:

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció