En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

Anaïs Vila "Em serveix de teràpia fer cançons"

A les 9 del matí hem inaugurat a A Primera Hora l’espai Nous Estels, amb els artistes emergents catalans. La primera en passar per l’estudi…

14 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A les 9 del matí hem inaugurat a A Primera Hora l’espai Nous Estels, amb els artistes emergents catalans. La primera en passar per l’estudi de Ràdio Estel he estat la cantant Anaïs Vila. "Em serveix de teràpia fer cançons", ha afirmat la cantautora de Santpedor, que també ha explicat: "El producte sincer és el que més arriba al públic".
“Lamentem profundament la reacció i entenem que no s'hauria d'haver produit en cap cas”. 
El director de Fundació per la Pau, Jordi Armadans, ha valorat la venda de les 400 armes que Espanya a Arabia Saudita. segons ha dit el ministre Josep Borrell, són armes de precisió i assegura que no hi haurà danys col·laterals. “Espanya està obligada a no vendre unes bombes de precisió que ja han costat vides humanes. S’estan cometent crims contra la humanitat”, ha afegit Armadans.
A Primera Hora s’ha fet ressó de la polèmica que ha aparegut arrel d’una camisa, la camisa groga dels Bordegassos, la colla castellera de Vilanova i la Geltrú que anava un video promocional per l’Hospital Sant Joan de Déu. I ens ha visitat com cada divendres el professorDaniel Ruiz-Trillo, per aprendre una mica més de català de forma divertida a Truc Curt.  
Pots escoltar: 
Entrevista Anaïs Vila
A Primera Hora (8am)

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció