En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ander Mirambell: "Hem d'utilitzar més l'esport per potenciar els valors"

Ander Mirambell encara els seus tercers Jocs Olímpics a Pyeongchang. Després de Vancouver i Sotxi, el pilot de togoban català espera aconseguir el millor resultat…

9 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Ander Mirambell encara els seus tercers Jocs Olímpics a Pyeongchang. Després de Vancouver i Sotxi, el pilot de togoban català espera aconseguir el millor resultat del seu palmarès a Corea del Sud: “Ningú s'hagués imaginat que dos països que estan tècnicament en guerra siguin capaços de competir junts. Hem d'utilitzar més l'esport per potenciar els valors de la vida, que són els que necessitem”, ha desitjat Mirambell a la 1a hora de la Fórmula Estel.
Amb aquesta cançó li hem desitjat molts èxits.
També Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau, ha destacat el paper social de l'esport: "L’esport representa una diplomàcia tova", ha dit Font. "També pot arribar a reforçar la imatge de lideratge nacional", ha afegit. La directora de l'ICIP ha recordat: "L’esport representa rivalitat, també entre Estats o ciutats (...) però també pot representar l’element contrari: el rugby a Sud-Àfrica, Mandela va unificar el país amb un partit".
Aquest divendres comença la campanya anual de Mans Unides. A l’espai Món Sense Fronteres, Ignasi Miranda ha entrevista David Zambrano, director del Centre de Promoció Rural de l'Equador, que treballa per a Mans Unides, i Joan Martí Llobet, president de Mans Unides.
- Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció