En directe

Fabricació Pròpia

CULTURA

Andrea Bocelli cantarà a la Sagrada Família de Barcelona

Un gran espectacle de música i paraula omplirà el 28 de maig la Sagrada Família de Barcelona. Serà el tret de sortida de la gira…

16 maig 2015

Redacció

Comparteix

Un gran espectacle de música i paraula omplirà el 28 de maig la Sagrada Família de Barcelona. Serà el tret de sortida de la gira Il Grande Mistero, que recorrerà en els pròxims mesos vuit grans metròpolis d'arreu del món impulsada des del Pontifici Consell per a la  Família. L'objectiu és proclamar, a través de la música, la dansa i l'art l'Evangeli de la Família com a escola d'humanitat per al nostre temps.

Il Grande Mistero compta amb l'actuació estel·lar del tenor italià Andrea Bocelli, conegut internacionalment pel seu talent i al mateix temps pel seu compromís a favor de la família cristiana. Acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Vallès i la Coral Polifònica de Puig-reig, Bocelli interpretarà a la Sagrada Família peces de música sacra i profana que canten la bellesa de l'amor entre un home i una dona, de la família i dels molts valors que evoca.   

El projecte anomenat Il Grande Mistero (El Gran Misteri) s'ha presentat avui a Roma amb la presència destacada d'Andrea Bocelli i de l'arquebisbe Vincenzo Paglia, president del Pontifici Consell per a la Família.

També ha participat en la presentació romana d'aquesta iniciativa el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe amfitrió del primer espectacle de la gira. El purpurat ha declarat que és un honor que Barcelona i la Sagrada Família hagin estat escollides per iniciar aquest prestigiós itinerari. "A més de la seva bellesa singular, la Sagrada Família és riquíssima en simbologia bíblica, teològica i litúrgica -ha recordat Martínez Sistach-. La basílica és una manifestació del gran misteri de Déu i de l'home." I ha afegit: "Enmig d'aquesta gran ciutat, en una època en què l'home pretén edificar la seva vida d'esquena a Déu, aquest magnífic temple té un gran significat. És un espai de bellesa, de fe i d'esperança, que convida l'home a l'encontre amb qui és la veritat i la mateixa bellesa."  

 

Més actualitat

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció