En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Andrea Bocelli cantarà a la Sagrada Família de Barcelona

Un gran espectacle de música i paraula omplirà el 28 de maig la Sagrada Família de Barcelona. Serà el tret de sortida de la gira…

16 maig 2015

Redacció

Comparteix

Un gran espectacle de música i paraula omplirà el 28 de maig la Sagrada Família de Barcelona. Serà el tret de sortida de la gira Il Grande Mistero, que recorrerà en els pròxims mesos vuit grans metròpolis d'arreu del món impulsada des del Pontifici Consell per a la  Família. L'objectiu és proclamar, a través de la música, la dansa i l'art l'Evangeli de la Família com a escola d'humanitat per al nostre temps.

Il Grande Mistero compta amb l'actuació estel·lar del tenor italià Andrea Bocelli, conegut internacionalment pel seu talent i al mateix temps pel seu compromís a favor de la família cristiana. Acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Vallès i la Coral Polifònica de Puig-reig, Bocelli interpretarà a la Sagrada Família peces de música sacra i profana que canten la bellesa de l'amor entre un home i una dona, de la família i dels molts valors que evoca.   

El projecte anomenat Il Grande Mistero (El Gran Misteri) s'ha presentat avui a Roma amb la presència destacada d'Andrea Bocelli i de l'arquebisbe Vincenzo Paglia, president del Pontifici Consell per a la Família.

També ha participat en la presentació romana d'aquesta iniciativa el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe amfitrió del primer espectacle de la gira. El purpurat ha declarat que és un honor que Barcelona i la Sagrada Família hagin estat escollides per iniciar aquest prestigiós itinerari. "A més de la seva bellesa singular, la Sagrada Família és riquíssima en simbologia bíblica, teològica i litúrgica -ha recordat Martínez Sistach-. La basílica és una manifestació del gran misteri de Déu i de l'home." I ha afegit: "Enmig d'aquesta gran ciutat, en una època en què l'home pretén edificar la seva vida d'esquena a Déu, aquest magnífic temple té un gran significat. És un espai de bellesa, de fe i d'esperança, que convida l'home a l'encontre amb qui és la veritat i la mateixa bellesa."  

 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció