En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Andrea Bocelli: "Sense la fe, la vida és una tragèdia anunciada"

El prestigiós tenor italià Andrea Bocelli ha afirmat aquest dijous, en declaracions a Ràdio Estel, que "la família ho és tot, però abans hi ha…

29 maig 2015

Redacció

Comparteix

El prestigiós tenor italià Andrea Bocelli ha afirmat aquest dijous, en declaracions a Ràdio Estel, que "la família ho és tot, però abans hi ha la fe". En aquesta línia, ha afegit que, "sense la fe, la vida és una tragèdia anunciada". El reconegut cantant també ha explicat que l'art i la fe tenen per a ell una gran connexió. "A través de la música, que és la meva gran passió, dono gràcies a Déu pels dons rebuts", ha assegurat. A més, ha descrit les seves creences sense embuts. "Sóc catòlic, he rebut el do de la fe i he intentat sempre créixer-hi", ha conclòs Andrea Bocelli en una entrevista concedida a Ràdio Estel moments abans de començar el concert que va omplir de gom a gom, el mateix dijous al vespre, la basílica d'Antoni Gaudí.

L'espectacle musical i catequètic, aquest dijous a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, va ser de fet l’inici de la gira musical titulada El Gran Misteri. L’evangeli de la família. L’escola d’humanitat en els nostres temps. Ha estat un acte organitzat pel Pontifici Consell per a la Família i dedicat a la reflexió sobre la transcendència de la família. Dins el programa d’activitats programades amb motiu de l’assemblea sinodal sobre la família,  prevista per a l'octubre vinent, aquesta iniciativa pretén celebrar la Bona Nova de l’amor amb una sèrie de concerts a grans ciutats d’arreu del món.

A l’inici de l’acte, es van llegir les paraules de l’arquebisbe Vincenzo Paglia, president del Consell Pontifici per a la Família, en què deia: “La música i la paraula s’alien per a predisposar un banquet al qual convidarem cada home i dona, de qualsevol condició o creença religiosa, perquè pugui aturar-se amb nosaltres per a degustar la bondat, la bellesa i la veritat que ens porta l’amor i s’encarnen en la família”. La part musical instrumental i de veus ha anat a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i de la Polifònica de Puig-reig, dirigits per Marcello Rota. Tots han acompanyat el tenor italià Andrea Bocelli, que ha ofert, amb la seva extraordinària veu, un extens repertori clàssic, juntament amb  la violinista ucraïnesa Anastasiya Petryshak. 

Després del concert, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha impartit una catequesi sobre el misteri de l’amor i de la família en el projecte de Déu: “Aquest concert ens han apropat a la profunda simbologia del misteri de l’ésser humà, de la seva vocació a l’amor i a la família”. Martínez Sistach, a més, ha afegit que “el Papa Francesc ens fa veure la importància del fet que Jesús va néixer i va créixer en una família, perquè Déu va voler néixer en una família humana".

Si vols escoltar l'entrevista sencera a Andrea Bocelli clica aquí (minut 33'30").

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció