En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Anna Grau: "M'estimo més quatre regidors seriosos que quatre regidors seriosos i dos saltataulells"

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona diu que no es creu Collboni: "Els socialistes han pactat una ampliació de l'aeroport del Prat que no s'ha fet i no li donen importància"

15 maig 2023

Redacció

Comparteix

Anna Grau considera que el partit es va equivocar amb l'acord de coalició amb Barcelona pel canvi en les municipals del 2019. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona ha reconegut que, a parer seu, "va ser un error. Prefereixo quatre regidors seriosos que no pas quatre regidors seriosos i dos saltataulells". "No em puc vendre per un plat de llenties com va fer el senyor Valls i no faré alcaldessa a Ada Colau", ha afegit.

Anna Grau, als estudis de Ràdio Estel
Anna Grau, candidata de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, als estudis de Ràdio Estel

Grau ha remarcat que el seu objectiu és ser alcaldessa i que buscarà aliances basades en el seu programa. "El senyor Trias no m'inspira més confiança que Collboni després de Can Vies i Collboni no m'inspira més confiança que Trias, sobretot, després d'haver fet alcaldessa Colau", afirma l'alcaldable de Ciutadans a la capital catalana.

La cap de llista dels taronges afegeix que els socialistes van pactar amb la Generalitat uns pressupostos que desbloquejarien l'ampliació de l'aeroport, però que no s'ha acabat fent i que, tot i això, no li han donat importància. "Com em puc creure que un senyor cobrirà la ronda de Dalt si, després, no s'acaba fent el que havia pactat?", diu Grau, fent referència al cap de llista del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, de qui ha assegurat que busca serietat, compromís, molta feina i zero mentides.

Més actualitat

POLÍTICA

Eva Parera: "Trias s'ha recol·locat per jubilar-se de la mateixa manera que està recol·locant persones que s'han quedat a l'atur"

Eva Parera, candidata a l'alcaldia de Valents, als estudis de Ràdio Estel

La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona confirma que la formació es presentarà a les eleccions generals més enllà del resultat en aquestes municipals

17 abril 2023

POLÍTICA

Jaume Collboni aposta per reduir les escales de creuers i que el port de Barcelona sigui el punt de sortida dels viatgers

Jaume Collboni, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del PSC a Barcelona assegura que "l'Eixample es pot pacificar si s'augmenta l'oferta de transport públic"

23 març 2023

Redacció / Arquebisbat de Tarragona

POLÍTICA

Anna Grau: "Vinc a fer tot el contrari que Manuel Valls"

Anna Grau, candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals de 2023

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona assegura que les primàries per escollir candidat han servit per recosir i fer net al partit

17 febrer 2023

Redacció