En directe

Tot sardana

Sense categoria

"No tornaria a Eurovisió"

El cantant i compositor presenta un nou disc, 'El pacto', un disc "autèntic" que li ha portat per mons "externs i interns"

22 setembre 2023

Redacció

Comparteix
Antonio José sobre Eurovisió

Antonio José és contundent sobre Eurovisió: "No hi tornaria". El cantant i compositor va quedar segon al festival d'Eurovisió Junior amb tan sols 10 anys i, tot i que té records molt macos de l'experiència, no la repetiria. "Hauria de canviar molt tot el que s'ha muntat perquè jo decidís anar-hi. No entra en els meus plans", ha dit Antonio José sobre Eurovisió en una entrevista al programa 'La Caravana' de Ràdio Estel.

Antonio José presenta un nou disc, 'El pacto' (Universal), un disc "autèntic" "ple de veritat" que li ha portat per mons "externs i interns". Un treball que compta amb la col·laboració de grans artistes com Miguel Poveda i el mexicà Kurt i amb el qual vindrà el 6 de març a Barcelona.

De Poveda, només té bones paraules: "És una persona que m'ha regalat la música i en la qual puc confiar, i això és molt complicat en aquest món".

Amb l'artista hem parlat de salut mental: "L'èxit és ser feliç, i jo ara, per sort, ho soc". Antonio José ha reconegut no tenir problemes amb la gestió de la fama, perquè la seva família l'ha ajudat a afrontar-ho tot.

Fins i tot, revela que està en un nou projecte que està "ordenant" al seu cap. "Tinc tres cançons que sé que sí que hi són, dins d'aquest nou projecte". El que no ha volgut revelar és quins col·laboradors tindrà.

Tot i que reconeix que per cantar de veritat has d'haver viscut el que cantes i treure't les pors, ell ens descobreix una que li acompanya des de petit: la por a la foscor!

Entrevista al cantant Antonio José

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Quim Llisorgas: "Finalment, tots arribarem a tenir una discapacitat"

L'actor Quim Llisorgas a Ràdio Estel

Quim Llisorgas, conegut pel seu paper d'Hèctor a la sèrie 'Com si fos ahir' de 3Cat, explica a 'La Caravana' com ha aconseguit ser actor amb la síndrome de Joubert

12 abril 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La nova executiva de la Conferència Episcopal inicia els contactes amb les associacions de víctimes d’abusos 

abusos sexuals en el sí de l’Església

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l’Associació Infància Robada, Juan Cuatrecasas, avança que ha parlat amb el vicepresident José Cobo i li ha demanat que rebutgi “l’informe Dagnino” i treballi en un nou marc jurídic

12 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira és en Jairo, un jugador de futbol colombià que viu de primera mà el racisme, a L'Acadèmia, la nova sèrie de 3Cat

11 abril 2024