En directe

Temps de benestar

PROGRAMES

Aquest estiu podreu recuperar els millors programes de la temporada de Pàgines que m'han corprès

Aquest estiu, cada dia de dilluns a divendres, a les 23h podreu recuperar els millors programes de la temporada de Pàgines que m'han corprès, un programa…

17 agost 2019

Comparteix
Aquest estiu, cada dia de dilluns a divendres, a les 23h podreu recuperar els millors programes de la temporada de Pàgines que m'han corprès, un programa de reflexió a partir de textos literàris que l'han impactat presentat i dirigit per Teresa Forcades i Vila.
Pàgines que m'han corprès no és un programa sobre llibres, sinó un programa sobre com els llibres ens fan sentir, sobre com els llibres són capaços d’inspirar-nos.
El programa comença amb la lectura d’un text d’una o dues pàgines d’extensió. El text és llegit per la conductora del programa, Teresa Forcades i Vila, sense indicar qui n’és l’autora o autor ni tampoc a quina obra pertany. A continuació, la Teresa Forcades comenta el text, destacant-ne quatre frases que comenta sense cap pretensió de crítica literària ni d’erudició. Es tracta d’un comentari senzill, subjectiu i lliure, que reflecteix de quina manera aquest text l’ha fet sentir i ens desvetlla què li ha inspirat. Al final de cada programa, ens desvela qui és l’autor del text que ha llegit i a quina obra pertany. Escoltar el text sense saber qui n’és l’autor permet rebre’l sense filtres: es tracta d’una dona o d’un baró? és català? castellà? anglès? de l’actualitat? un autor clàssic? ... 
A la web del programa podreu trobar els textos corresponents a cada emissió acompanyats de la selecció de frases que ha comentat la Teresa. El programa té un component interactiu: els oients podeu enviar a l’adreça paginesquemhancorpres@radioestel.cat les pàgines que a vosaltres us hagin corprès i la Teresa en triarà una per tal de comentar-la un cop al mes. Els textos que envieu han de ser com a màxim de 2 pàgines del llibre (màxim 3.000 caràcters).
El programa s’emetrà els dimecres a les 11 de la nit.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció