En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

"Ara estem en un nivell més bàsic: 'Llibertat o llibertat'"

"'Referèndum o referèndum'", va dir Puigdemont. Ara estem en un nivell més bàsic: 'Llibertat o llibertat'". Aquest dimecres a A Primera Hora hem parlat de la conferència…

5 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
"'Referèndum o referèndum'", va dir Puigdemont. Ara estem en un nivell més bàsic: 'Llibertat o llibertat'".
Aquest dimecres a A Primera Hora hem parlat de la conferència que el president de la Generalitat, Quim Torra, va oferir al Teatre Nacional de Catalunya, amb el politòleg i professor de ciència política de la UOC Iván Serrano.
Una de les empreses més importants que va moure la seva seu durant el procés independentista va ser Aigües de Barcelona i ara torna a Catalunya. A més, l’atur a Catalunya i a la resta de l’Estat ha pujat de forma contundent. L’economista i màster en Economia Social Iván González ens ha fet un extensiu anàlisi.
Per últim hem parlat del Gran Teatre del Liceu i es que el teatre català ofereix descomptes a la gent jove per tal d'enganxar al públic més jove al gènere operístic. I ho hem fet amb Alba Martínez, cantant d'òpera, soprano i estudiant del Conservatori Superior de Música del Liceu.
Pots escoltar A Primera Hora
Foto: Òmnium Cultural

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció