En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Arcadi Oliveres parla de la Caputxinada 50 anys després, al Compromís Ciutadà

Encisadora, amena i entranyable. Així és la conversaque us garantim, s’emetrà cada dia, aquesta setmana, de dilluns a divendres alvoltant de dos quarts de dotze…

7 març 2016

Redacció

Comparteix

Encisadora, amena i entranyable. Així és la conversaque us garantim, s’emetrà cada dia, aquesta setmana, de dilluns a divendres alvoltant de dos quarts de dotze del migdia, a l’espai del Compromís Ciutadà, ambJoan Ortiz i Serra. Ens acompanyarà l’activista Arcadi Oliveres, testimoni directede la Caputxinada, amb qui recordarem aquell episodi i tot el que va significarper al moment. També repassarem les lluites estudiantils de l’època més foscade la història recent del país i ho farem amb tot un repartiment d’anècdotes i històriesque el mateix Oliveres ens compartirà. 

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció