En directe

Camins

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Arriba una nova edició del “Dia de la Família”, la festa litúrgica de la Sagrada Família

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família…

18 desembre 2018

Macià Grau

Comparteix

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família i la parròquia: una resposta a la solitud”. D’aquestamanera, el Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidiràl’habitual eucaristia a la basílica, que començarà a les 17.00h i servirà perrecordar la IX Trobada Internacional de les Famílies celebrada a Dublín el mesd’agost passat.

Com ha explicat el Secretariat Diocesà de PastoralFamiliar en un comunicat, totes les famílies i moviments de l’arxidiòcesi estanconvidades a participar-hi, i per poder assistir-hi només cal recollir lesinvitacions que es poden adquirir a la mateixa basílica del 17 al 21 dedesembre, en un horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.

Pensant en aquesta celebració, el mateixSecretariat de Pastoral Familiar es va reunir el 9 de novembre amb un ampligrup de moviments familiars per animar-los a treballar en xarxa i a participaren aquesta missa, com a signe de la unitat que els aplega el servei de lafamília. 

D’altra banda, com és costum els darrers anys,durant l’eucaristia tots els matrimonis que celebrin vint-i-cinc, cinquanta, omés anys de casats, podran renovar la seva promesa d’amor. Per fer-ho, noméscal que cada matrimoni comuniqui el nom, cognoms, adreça i any de casament,perquè puguin tenir un lloc preferent a l’interior de la basílica.

 

 

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció