En directe

Fabricació Pròpia

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Arriba una nova edició del “Dia de la Família”, la festa litúrgica de la Sagrada Família

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família…

18 desembre 2018

Macià Grau

Comparteix

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família i la parròquia: una resposta a la solitud”. D’aquestamanera, el Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidiràl’habitual eucaristia a la basílica, que començarà a les 17.00h i servirà perrecordar la IX Trobada Internacional de les Famílies celebrada a Dublín el mesd’agost passat.

Com ha explicat el Secretariat Diocesà de PastoralFamiliar en un comunicat, totes les famílies i moviments de l’arxidiòcesi estanconvidades a participar-hi, i per poder assistir-hi només cal recollir lesinvitacions que es poden adquirir a la mateixa basílica del 17 al 21 dedesembre, en un horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.

Pensant en aquesta celebració, el mateixSecretariat de Pastoral Familiar es va reunir el 9 de novembre amb un ampligrup de moviments familiars per animar-los a treballar en xarxa i a participaren aquesta missa, com a signe de la unitat que els aplega el servei de lafamília. 

D’altra banda, com és costum els darrers anys,durant l’eucaristia tots els matrimonis que celebrin vint-i-cinc, cinquanta, omés anys de casats, podran renovar la seva promesa d’amor. Per fer-ho, noméscal que cada matrimoni comuniqui el nom, cognoms, adreça i any de casament,perquè puguin tenir un lloc preferent a l’interior de la basílica.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció