En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Arriba una nova edició del “Dia de la Família”, la festa litúrgica de la Sagrada Família

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família…

18 desembre 2018

Macià Grau

Comparteix

El proper diumenge 30 de desembre, la SagradaFamília acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any secelebra sota el lema “la família i la parròquia: una resposta a la solitud”. D’aquestamanera, el Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidiràl’habitual eucaristia a la basílica, que començarà a les 17.00h i servirà perrecordar la IX Trobada Internacional de les Famílies celebrada a Dublín el mesd’agost passat.

Com ha explicat el Secretariat Diocesà de PastoralFamiliar en un comunicat, totes les famílies i moviments de l’arxidiòcesi estanconvidades a participar-hi, i per poder assistir-hi només cal recollir lesinvitacions que es poden adquirir a la mateixa basílica del 17 al 21 dedesembre, en un horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.

Pensant en aquesta celebració, el mateixSecretariat de Pastoral Familiar es va reunir el 9 de novembre amb un ampligrup de moviments familiars per animar-los a treballar en xarxa i a participaren aquesta missa, com a signe de la unitat que els aplega el servei de lafamília. 

D’altra banda, com és costum els darrers anys,durant l’eucaristia tots els matrimonis que celebrin vint-i-cinc, cinquanta, omés anys de casats, podran renovar la seva promesa d’amor. Per fer-ho, noméscal que cada matrimoni comuniqui el nom, cognoms, adreça i any de casament,perquè puguin tenir un lloc preferent a l’interior de la basílica.

 

 

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció