En directe

La Caravana

EGM

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel manté la seva audiència en 12.000 oients

L'audiència dels programes de dilluns a divendres es consolida

28 juny 2023

Comparteix

Ràdio Estel manté una audiència mitjana diària de 12.000 oients segons conclou el darrer Estudi General de Mitjans (EGM) publicat avui. En aquesta segona onada del 2023, l'audiència dels programes de dilluns a divendres es consolida a la nostra emissora, amb una millora de l'espai matinal 'El matí a Ràdio Estel' amb Pol Marsà i Mercè Raga, que assoleix una mitjana de 8.000 oients de 8 h a 14 h. El programa matinal, però, arriba a puntes de 9.000 oients tant en la seva primera part informativa com durant el desenvolupament del magazín.

Pel que fa a l’audiència acumulada, l’Estudi General de Mitjans indica que prop de 30.000 persones han sintonitzat Ràdio Estel alguna vegada en el darrer mes

Audiència Ràdio Estel EGM

Posant l'ull als programes que configuren l’oferta de la tarda a la nostra emissora, el magazín de tarda 'La Caravana' amb Joan Trias i l'espai informatiu diari d'actualitat social i religiosa, el 'Sense distància' amb Ignasi Miranda continuen també la seva bona tendència. Aquests espais mantenen una audiència mitjana de 3.000 oients. Aquesta mateixa xifra de 3.000 persones que escolten Ràdio Estel es trasllada també a la programació de la nit, amb el 'Camins' de Rafa Sanahuja i 'Fórmula Estel', la ja clàssica selecció musical que prepara Maria Sierra Rodríguez.

L'AUDIÈNCIA DE RÀDIO ESTEL EL CAP DE SETMANA

Pel que fa al cap de setmana, el 'Sons de la terra' que presenta Gerard Carrión, assoleix 3.000 oients mentre que, diumenge, l'emissió de les Laudes de Montserrat i el 'Sense distància', resum de la setmana que prepara Ignasi Miranda, arriben als 6.000 oients.

Respecte a l’àmbit territorial, l’EGM indica que els habitants de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Barcelonès, el Gironès, la Selva, el Tarragonès i del Vallès Occidental sintonitzen Ràdio Estel. 

Més actualitat

EGM

L'audiència de Ràdio Estel augmenta

Un micro de Ràdio Estel sobre fons blau i les gràcies per l'augment de l'audiència

Arriba a 13.000 oients de mitjana de dilluns a diumenge, 4.000 més que al darrer EGM

19 abril 2023

Sense categoria

Ràdio Estel consolida la seva nova aposta de programació

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer EGM. Són dades molt similars a les de les darreres onades.

5 juliol 2022