En directe

Fabricació Pròpia

PROGRAMES

Avui és festa de Diumenge

Déu vos guard,amigues i amics, avui és festa El P. AnselmGrün, monjo benedictí alemany, que és reconegut mundialment pels seus llibres sobreespiritualitat -n'ha escrit més…

26 abril 2020

Comparteix

Déu vos guard,amigues i amics, avui és festa

El P. AnselmGrün, monjo benedictí alemany, que és reconegut mundialment pels seus llibres sobreespiritualitat -n'ha escrit més de 300- n’ha publicat un que es pot descarregaren les xarxes. Es titula: Cuarentena.Como lograr la armonía en casa. El llibre convida a reflexionar sobre lanostra vida perquè  diu que, probablement,“tornarem a trobar-nos en situacions com la crisi del coronavirus, el sofrimentde l’angostura, l’amenaça de la malaltia i de la mort, el sofriment pel nostredesemparament davant de situacions que nosaltres mateixos no hem provocat.” Lacrisi –diu aquest monjo savi- “ha despertat en nosaltres preguntes de comlidiar amb les nostres emocions, com estar els uns amb els altres i quinesmetes ens volem fixar.”

En l’àmbit del’espiritualitat benedictina, que molts laics seguiu, felicito  els membres de les  Confraries de la Mare de Déu de Montserratperquè de lluny estant us heu unit aquests dies en la pregària. Aquest any, nohi podrà haver els tradicionals romiatges. Però la vida de les confraries faque la flama de la devoció a la Moreneta romangui encesa en molts llocs.

Que tingueu unabona festa i, demà, una bona festa de la Mare de Déu a Montserrat.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024