En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Banyoles: festa de la fe dels joves catalans

*** Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel hafet de la missa de l'Aplec de l'Esperit 2014 a Banyoles Després de molt de temps depreparatius, l'Aplec de l'Esperit deBanyoles ha estat…

7 juny 2014

Redacció

Comparteix

*** Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel hafet de la missa de l'Aplec de l'Esperit 2014 a Banyoles

Després de molt de temps depreparatius, l'Aplec de l'Esperit deBanyoles ha estat un gran èxit de participació i de contingut. Els jovescatalans, convocats pels seus bisbes, han acudit a Banyoles per participar enuna jornada de fe que se celebra amb motiu de la Pentecosta i que hatranscorregut al voltant de l'Estany. 

Amb el lema "És el Senyor", l'Aplec de l'Esperit ha estat una granfesta de la fe plena d'estones de pregària, de reflexió, de testimonis i decants i música. Provinents de parròquies i moviments d'arreu de Catalunya, elsjoves han escoltat amb atenció testimonis colpidors com el del sacerdotolotí Joan Soler,missioner a Togo; o el de TinaParayre, responsable dels voluntaris de Sant Joan de Déu. També han participat eldibuixant Picanyol, el seminarista Abel Trulls, la jove Blanca Cid, la germanaoblata Nieves de León, o JaumeVives, estudiant de periodisme i autor del llibre 8 dies vivint al carrer.

La missa, celebrada a la tarda, itransmessa per Ràdio Estel, ha estat presidida per l'arquebisbe deTarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol, iconcelebrada pels altres bisbes catalans. En l'homilia, Mons. Jaume Pujol haconvidat els joves a no tenir por a l'hora de proclamar que "Jesús és elSenyor". "L'Església ha de ser missionera", ha manifestatl'arquebisbe de Tarragona responent així a la crida del papa Francesc, "seguirJesús és estimar-lo! Saber que podem llençar-nos a l'aigua sense por perquè ellens espera a la riba amb la taula parada".

Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel ha fet de la missa de l'Aplec del'Esperit 2014 a Banyoles

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció