En directe

La Missa de cada dia

COVID

"La mesura més important és que les persones que no tinguin la tercera dosi de la vacuna se la posin"

Davant l'augment de casos positius de coronavirus -4.000 en les últimes hores- el metge i cap del servei de malalties infeccioses de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante, creu que és important que les persones que no tinguin encara la dosi de reforç de la vacuna se la posin. "Aquesta és la millor mesura" contra el virus, ha dit en una entrevista aquest dimarts al programa 'El Mati a Ràdio Estel'.

21 desembre 2021

Redacció

Comparteix

Tot i el creixement del nombre d'ingressos als hospitals catalans, Almirante assegura que encara "no hi ha col·lapse", però sí que es treballa d'una manera "tensionada", almenys a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on treballa el doctor.
La majoria de pacients que requereixen ingrés a l'hospital s'ha contagiat amb la variant Òmicron. En aquest sentit, Almirante, cap d'epidemiologia, ha explicat que la molts dels casos són lleus, però que encara "és aviat per determinar si donarà una malaltia greu o una de lleu". Tot i això, ha avisat que no cal abaixar la guàrdia i que d'aquí a unes setmanes l'òmicron serà "la variant predominant".

Sobre les noves mesures adoptades pel govern català per contenir l'expansió del virus, Almirante creu que són necessàries i no creu que s'apliquin massa tard. "És molt difícil anar de pressa amb les mesures", ha dit. I ha afegit que en cap moment de la pandèmia s'ha posat mesures tan ràpid com en aquesta onada "s'ha fet en el moment que hi ha més coneixement de la nova variant", ha conclòs.

Entrevista a Benito Almirante, cap d'epidemiologia de l'hospital Vall d'Hebron

0:00 / 0:00

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció