En directe

Cocodril Club

Sense categoria

TELEVISIÓ

Bob Pop explica que està vetat a 'El Hormiguero'

L'escriptor Bob Pop dona suport a Mónica López i explica que, a diferència d'ell, l'actriu ha pogut decidir no anar-hi

23 juny 2023

Redacció

Comparteix
Bob Pop sobre El Hormiguero

Bob Pop sobre El Hormiguero. Bob Pop dona suport a Mónica López i confessa que a diferència d'ell, l'actriu ha pogut decidir no anar-hi. L'escriptor explica que durant la promoció de la sèrie 'Maricón perdido' estava programat anar a El Hormiguero en pla de mitjans. Després de molts dubtes, va decidir menjar-se els seus principis i va comunicar a Warner que hi anava. No obstant això, la productora li va dir que no el volien. "Pablo Motos va decidir per mi i va dir que jo no hi aniria mai", confessa el també periodista, que ara publica el llibre 'Días simétricos' (Alfaguara).

BOB POP SOBRE EL HORMIGUERO

Amb relació a l'entrevista de Mónica López sobre El Hormiguero, Bob Pop diu que l'actriu ha aconseguit que no anar a El Hormiguero sigui millor promoció que anar a El Hormiguero". A més, afegeix que "hem de començar a promocionar-nos dient que no anem al programa". De totes maneres, també és conscient que és dels que vol estar als llocs on no se l'espera i rebentar les coses des de dins perquè "el lloc que tu no ocupes com a algú no feixista, l'ocuparà algú feixista". Ho ha dit en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel'.

"Mónica López ha aconseguit que no anar a El Hormiguero sigui millor promoció que anar a El Hormiguero. Hem de començar a promocionar-nos dient que no anem al programa"

PROBLEMES PER TENIR UNA MOBILITAT REDUÏDA

Bob Pop, que pateix esclerosi múltiple, també ha explicat els problemes amb què es troba per tenir una mobilitat reduïda: "He hagut de dir que no a bolos perquè el teatre no era accessible per a l'artista". De fet, creu que s'ha fet molta feina per adaptar els teatres per als espectadors, però que ara s'ha de fer per als intèrprets, tal i com va fer el Teatro La Latina.

"He hagut de dir que no a bolos perquè el teatre no era accessible per a l'artista"

Una cosa similar li passa amb els taxis. Bob Pop s'ha mostrat molt contundent amb al ciutat de Madrid, pel que fa a aquest aspecte: "El món del taxi adaptat a Madrid és un infern". Una queixa que atribueix a l'aposta que la ciutat ha fet per les llicències VTC amb Cabify i Uber.

FIRST DATES I SÁLVAME

L'excrític de televisió també confessa un plaer culpable: "First Dates és el millor càsting de la història. Venero la producció del programa". A més, explica que no es perdrà l'últim programa de Sálvame a Telecinco. "Tinc un dinar de feina, però ja li he dit a l'editor que a les cinc he de ser a casa".

Escolta tota l'entrevista de Mercè Raga i Olga Vallejo al periodista a 'El Matí a Ràdio Estel' aquí!

Entrevista a l'escriptor Bob Pop

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció