En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

"Aquesta campanya electoral és molt important. Qualsevol relliscada et pot fer passar de primera a tercera posició"

Àngels Pont, directora de l'empresa d'enquestes GESOP, assegura que a Barcelona "l'efecte Trias ha canviat el taulell, sobretot en el marc independentista, que juga menys paper"

12 maig 2023

Redacció

Comparteix
RESULTATS A BARCELONA SEGONS L'ENQUESTA DEL CIS DE L'11 DE MAIG DE 2023
Infogram

Àngels Pont assegura que "aquesta campanya electoral és molt important". En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la directora general del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) ha afegit que "qualsevol relliscada et pot fer passar de primera a tercera posició".

Pont també ha detallat que "a Barcelona hi ha molta volatilitat de vot i indefinició. L'empat que dona l'enquesta del CIS a les primeres posicions de les municipals, amb l'alcaldessa Ada Colau al capdavant, seguida pel PSC, Junts i ERC, ja ho reflecteix". Amb tot, Àngels Pont creu que "la gent no té clar què passarà i és més difícil decidir el vot si no el tens decidit de tota la vida".

"És més difícil decidir el vot si no el tens decidit de tota la vida"

D'altra banda, Àngels Pont ha respost a les declaracions que aquest dijous va fer Oriol Junqueras a Ràdio Estel, des d'on assegurava que moltes de les enquestes estan manipulades perquè guanyin les eleccions Junts per Catalunya i el PSC. Segons Pont, "les enquestes no conspiren, ho fa la gent que les llegeix". La directora general del GESOP ha explicat que a Esquerra Republicana no li acaba d'anar bé des que va aparéixer a l'escena política Xavier Trias, i ha assegurat que a Barcelona "l'efecte Trias ha canviat el taulell, sobretot en el marc independentista, que juga menys en aquestes eleccions".

"Les enquestes no conspiren, ho fa la gent que les llegeix"

Entrevista a Àngels Pont, directora general del GESOP

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Oriol Junqueras: "És important que la conspiració que va impedir que Ernest Maragall fos alcalde no se'n torni a sortir"

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, atenent els mitjans a la Fira d'Abril de Barcelona

El president d'Esquerra Republicana assegura que "moltes enquestes estan encarregades per gent que té un interès molt clar en recuperar la sociovergència"

11 maig 2023

Redacció