En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Oriol Junqueras: "És important que la conspiració que va impedir que Ernest Maragall fos alcalde no se'n torni a sortir"

El president d'Esquerra Republicana assegura que "moltes enquestes estan encarregades per gent que té un interès molt clar en recuperar la sociovergència"

11 maig 2023

Redacció

Comparteix

Poques hores abans d'arrencar la campanya de les eleccions municipals del 28-M, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ha assegurat en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que moltes de les enquestes estan manipulades perquè guanyin les eleccions Junts per Catalunya i el PSC. "Estan encarregades i pagades per gent que té un interès molt clar en recuperar la sociovergència i que continuïn manant els de sempre encara que ho han fet molt malament", ha especificat el líder d'ERC.

"Les enquestes estan encarregades i pagades per gent que té un interès molt clar en recuperar la sociovergència"

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, atenent els mitjans a la Fira d'Abril de Barcelona

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, atenent els mitjans a la Fira d'Abril de Barcelona | ACN

Junqueras ha afegit que "la mateixa conspiració que va impedir que Ernest Maragall fos alcalde és la mateixa que treballa per guanyar els vots i és molt important que no se'n torni a sortir".

Sobre els anuncis fets pel govern de Pedro Sánchez respecte a la llei d'habitatge per millorar les condicions de lloguer i controlar l'escalada de preus i els avals a través de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO), Junqueras ho ha titllat d'incoherent. "El que fa el govern espanyol és una campanya de màrqueting i, en lloc de fer propaganda, el que haurien de fer és feina", ha dit Junqueras. El president dels republicans també ha denunciat que "durant els 25 anys que el partit socialista ha governat a l'Estat, no han construït ni un quilòmetre de ferrocarril".

Entrevista a Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Ernest Maragall: "No hi haurà ampliació de l'aeroport"

Ernest Maragall, als estudis de Ràdio Estel

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, assegura que les superilles no han demostrat cap avantatge

17 gener 2023

Redacció

POLÍTICA

Ernest Maragall: "L'única certesa és que seré el candidat. Altres sembla que encara tenen dubtes i processos oberts"

Ernest Maragall

El líder d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, creu que una possible llista cívica de l'ANC "no tindria gaire possibilitats d'èxit"

23 setembre 2022

Redacció

POLÍTICA

Ernest Maragall, president d'ERC Barcelona: "Hem salvat la pandèmia gràcies a una societat civil ben organitzada, malgrat l'administració"

En una entrevista al 'Tot anirà bé', el també diputat al Parlament ha explicat que creu que cal recuperar moltes parts de la ciutat de Barcelona que s'han anat degradant i demana a l'Ajuntament més humilitat i confiança en l'associacionisme de la ciutat.

20 desembre 2021

Redacció