En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Càritas diocesana de Lleida crida al compromís

“El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article…

5 abril 2018

Redacció

Comparteix

El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article que ha escrit recentment Rafael Allepuz Capdevila, director deCàritas diocesana de Lleida.

L’article, que anuncia la trobada catalana delvoluntariat de Càritas Catalunya que es farà a Lleida el 14 d’abril, és unaclara crida al compromís de la societat, ja que Rafael Allepuz l'utilitza per avisar-nos: “el món es trobacada cop pitjor, i facilita que el dolor i la injustícia se n’apropiïn”. És peraquest motiu que Allepuz ens demana recuperar el veritable significat delcompromís, que segons ell “és un manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltresmateixos, amb els altres i amb el món”.

Tal com explica Allepuz, el compromís ens ha de treure dela nostra zona de confort, i “ens ha de posar en comunicació amb el món, perquèla cerca del bé comú és responsabilitat nostra”.

El director de Càritas diocesana de Lleida ha volgutrecordar també totes les persones que ja dediquen bona part del seu temps al serveidels més necessitats, com són tots els voluntaris de Càritas que participaranen la trobada el dia 14. Com explica a l’article, la trobada serà un moment per“compartir amb alegria i esperança els nostres espais d’interioritat i lesnostres experiències de compromís”.

 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció