En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Càritas diocesana de Lleida crida al compromís

“El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article…

5 abril 2018

Redacció

Comparteix

El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article que ha escrit recentment Rafael Allepuz Capdevila, director deCàritas diocesana de Lleida.

L’article, que anuncia la trobada catalana delvoluntariat de Càritas Catalunya que es farà a Lleida el 14 d’abril, és unaclara crida al compromís de la societat, ja que Rafael Allepuz l'utilitza per avisar-nos: “el món es trobacada cop pitjor, i facilita que el dolor i la injustícia se n’apropiïn”. És peraquest motiu que Allepuz ens demana recuperar el veritable significat delcompromís, que segons ell “és un manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltresmateixos, amb els altres i amb el món”.

Tal com explica Allepuz, el compromís ens ha de treure dela nostra zona de confort, i “ens ha de posar en comunicació amb el món, perquèla cerca del bé comú és responsabilitat nostra”.

El director de Càritas diocesana de Lleida ha volgutrecordar també totes les persones que ja dediquen bona part del seu temps al serveidels més necessitats, com són tots els voluntaris de Càritas que participaranen la trobada el dia 14. Com explica a l’article, la trobada serà un moment per“compartir amb alegria i esperança els nostres espais d’interioritat i lesnostres experiències de compromís”.

 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció