En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Carme Forcadell: "Passi el que passi, el 9 de novembre tothom ha d'anar al seu punt de votació"

Aquest dilluns, dins el Pitjor del pitjor, un espai diari dins la Fórmula Estel de Ràdio Estel, hem encetat la setmana parlant de la jornada del 9…

3 novembre 2014

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, dins el Pitjor del pitjor, un espai diari dins la Fórmula Estel de Ràdio Estel, hem encetat la setmana parlant de la jornada del 9 de novembre i de la posició que ha de prendre la ciutadania sobre la convocatòria participativa. Hem comptat amb el punt de vista de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, que ha afirmat que “passi el que passi, el 9 de novembre tothom ha d’anar al seu punt de votació per demostrar la voluntat del poble i perquè el món vegi el que està passant a Catalunya”.

La presidenta de l'ANC ambé ha explicat que la millor manera de denunciar el govern espanyol, “que ens està negant el nostre dret democràtic a la llibertat d’expressió”, és “anar a fer cua davant els col•legis electorals”. Pel que fa a l’actuació del govern català en cas que el Tribunal Constitucional suspengui la consulta, Forcadell considera que “ha de reunir tots els partits, prendre una decisió conjunta” i que allò que es faci “sigui de manera unitària i de comú acord”.

D’altra banda, Forcadell ha explicat que la importància de participar en la jornada del 9-N rau en el fet que suposarà “una gran mobilització del poble de Catalunya que evidenciarà la nostra voluntat”. A més, per a l’ANC, “aquest és un pas més cap a la independència”, que demostrarà “la nostra manera de fer, absolutament democràtica i pacífica”, així com “la unitat de la majoria de la societat catalana entorn al dret a l’autodeterminació”.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Carme Forcadell.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció