En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Carme Forcadell: "Passi el que passi, el 9 de novembre tothom ha d'anar al seu punt de votació"

Aquest dilluns, dins el Pitjor del pitjor, un espai diari dins la Fórmula Estel de Ràdio Estel, hem encetat la setmana parlant de la jornada del 9…

3 novembre 2014

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, dins el Pitjor del pitjor, un espai diari dins la Fórmula Estel de Ràdio Estel, hem encetat la setmana parlant de la jornada del 9 de novembre i de la posició que ha de prendre la ciutadania sobre la convocatòria participativa. Hem comptat amb el punt de vista de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, que ha afirmat que “passi el que passi, el 9 de novembre tothom ha d’anar al seu punt de votació per demostrar la voluntat del poble i perquè el món vegi el que està passant a Catalunya”.

La presidenta de l'ANC ambé ha explicat que la millor manera de denunciar el govern espanyol, “que ens està negant el nostre dret democràtic a la llibertat d’expressió”, és “anar a fer cua davant els col•legis electorals”. Pel que fa a l’actuació del govern català en cas que el Tribunal Constitucional suspengui la consulta, Forcadell considera que “ha de reunir tots els partits, prendre una decisió conjunta” i que allò que es faci “sigui de manera unitària i de comú acord”.

D’altra banda, Forcadell ha explicat que la importància de participar en la jornada del 9-N rau en el fet que suposarà “una gran mobilització del poble de Catalunya que evidenciarà la nostra voluntat”. A més, per a l’ANC, “aquest és un pas més cap a la independència”, que demostrarà “la nostra manera de fer, absolutament democràtica i pacífica”, així com “la unitat de la majoria de la societat catalana entorn al dret a l’autodeterminació”.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Carme Forcadell.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció