En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Cecile Barbeito: "L'objectiu del llibre és transmetre una idea de pau més propera"

La pau no és una paraula abstracte. La pau la construïm tots, els grans dirigents internacionals però també nosaltres, i ho fem cada dia en…

21 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
La pau no és una paraula abstracte. La pau la construïm tots, els grans dirigents internacionals però també nosaltres, i ho fem cada dia en la gestió de diferents accions quotidianes. En aquesta línia, la politòloga i membre de l’Escola de Cultura de Pau, Cecile Barbeito, acaba de publicar el llibre 122 acciones fáciles (y difíciles) para la paz (Ed. Catarata).
Cecile Barbeito: "La idea del llibre és transmetre una idea de pau més propera". La cita que obre el llibre és de Vicenç Martínez Guzman: "Nosaltres els pacifistes som els realistes", perquè és el realment sostenible pel món.
El llibre està repartit per capítols amb idees pràctiques per a construir la pau. L'autora ens ha donat una idea fàcil i una difícil: "Una idea és tenir els diners en banca ètica, la difícil és la objecció fiscal a la despesa militar".

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció