En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Cecile Barbeito: "L'objectiu del llibre és transmetre una idea de pau més propera"

La pau no és una paraula abstracte. La pau la construïm tots, els grans dirigents internacionals però també nosaltres, i ho fem cada dia en…

21 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
La pau no és una paraula abstracte. La pau la construïm tots, els grans dirigents internacionals però també nosaltres, i ho fem cada dia en la gestió de diferents accions quotidianes. En aquesta línia, la politòloga i membre de l’Escola de Cultura de Pau, Cecile Barbeito, acaba de publicar el llibre 122 acciones fáciles (y difíciles) para la paz (Ed. Catarata).
Cecile Barbeito: "La idea del llibre és transmetre una idea de pau més propera". La cita que obre el llibre és de Vicenç Martínez Guzman: "Nosaltres els pacifistes som els realistes", perquè és el realment sostenible pel món.
El llibre està repartit per capítols amb idees pràctiques per a construir la pau. L'autora ens ha donat una idea fàcil i una difícil: "Una idea és tenir els diners en banca ètica, la difícil és la objecció fiscal a la despesa militar".

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció