En directe

Camins

ESGLÉSIA CATALUNYA

Celebració del Dia del Seminari

Aquest cap desetmana, coincidint amb la festivitat de Sant Josep, celebrem el Dia delSeminari, una jornada dedicada a tots els seminaristes que es formen a…

17 març 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest cap desetmana, coincidint amb la festivitat de Sant Josep, celebrem el Dia delSeminari, una jornada dedicada a tots els seminaristes que es formen a lesnostres diòcesis.

El lema d’aquestany és “Apòstols per als joves”, una elecció molt relacionada amb el Sínodedels Bisbes que es farà el proper més d’octubre i que tractarà el tema “Elsjoves, la fe i el discerniment vocacional”.

A Catalunya, per celebraraquesta diada, els 86 seminaristes de les diferents diòcesis es reuniran eldilluns per participar en una jornada esportiva que aquest any acull elSeminari Major Interdiocesà. La jornada començarà a les 16h amb la tradicional “Copade Sant Josep”, un triangular de futbol7 en el que competeixen els tresseminaris catalans: el de Barcelona, el de Terrassa i l’Interdiocesà. Desprésde la competició es farà una eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa JosepÀngel Saiz, i finalment la jornada conclourà amb un sopar.

A més d’aquestatrobada, cada Seminari ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia delSeminari durant el cap de setmana. Les més destacades són la jornada de portesobertes que farà el Seminari de Valldoreix tot el dissabte, i la Vetlla depregària per les vocacions que tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona eldissabte a les 19.30h.

Precisament aquestúltim ha realitzat també un vídeo vocacional per difondre la jornada, “Un corincansable”, que transmet l’esperança i il·lusió de tots els seminaristes que hanrespost a la crida del Senyor amb els braços oberts.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció