En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Celebració del Dia del Seminari

Aquest cap desetmana, coincidint amb la festivitat de Sant Josep, celebrem el Dia delSeminari, una jornada dedicada a tots els seminaristes que es formen a…

17 març 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest cap desetmana, coincidint amb la festivitat de Sant Josep, celebrem el Dia delSeminari, una jornada dedicada a tots els seminaristes que es formen a lesnostres diòcesis.

El lema d’aquestany és “Apòstols per als joves”, una elecció molt relacionada amb el Sínodedels Bisbes que es farà el proper més d’octubre i que tractarà el tema “Elsjoves, la fe i el discerniment vocacional”.

A Catalunya, per celebraraquesta diada, els 86 seminaristes de les diferents diòcesis es reuniran eldilluns per participar en una jornada esportiva que aquest any acull elSeminari Major Interdiocesà. La jornada començarà a les 16h amb la tradicional “Copade Sant Josep”, un triangular de futbol7 en el que competeixen els tresseminaris catalans: el de Barcelona, el de Terrassa i l’Interdiocesà. Desprésde la competició es farà una eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa JosepÀngel Saiz, i finalment la jornada conclourà amb un sopar.

A més d’aquestatrobada, cada Seminari ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia delSeminari durant el cap de setmana. Les més destacades són la jornada de portesobertes que farà el Seminari de Valldoreix tot el dissabte, i la Vetlla depregària per les vocacions que tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona eldissabte a les 19.30h.

Precisament aquestúltim ha realitzat també un vídeo vocacional per difondre la jornada, “Un corincansable”, que transmet l’esperança i il·lusió de tots els seminaristes que hanrespost a la crida del Senyor amb els braços oberts.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció