En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Céline Dion protagonista a Ràdio Estel

Aquest dijous 30 de març es l'aniversari de Céline Dion, la cantant del Quebec que va participar al Festival d'Eurovisió l'any 1988, arriba als 49…

30 març 2017

David García

Comparteix

Aquest dijous 30 de març es l'aniversari de Céline Dion, la cantant del Quebec que va participar al Festival d'Eurovisió l'any 1988, arriba als 49 anys mes artista que mai, per això a la nostra Fórmula Estel volem compartir aquest darrer divendres de març amb la seva música. Cançons en francès i angles han estat el segell personal de la veu de la B.S.O. de la pel·licula "Titanic". Per això aquest divendres no et perdis a la nostra sintonia l'historia musical de Céline Dion.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció