En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Com ens està afectant mentalment la tercera onada del Covid-19?

Com ens està afectant mentalment, a tots, la tercera onada del Covid-19? Com hi podem fer front? Aquest dijous, en el programa ‘A Primera Hora’…

28 gener 2021

Comparteix
Com ens està afectant mentalment, a tots, la tercera onada del Covid-19? Com hi podem fer front? Aquest dijous, en el programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel, la psicòloga Marga Torra, membre del grup de treball Psicoanàlisi i Societat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, ha assegurat que, “durant la primera onada, el factor sopresa va impactar tota la població, fet que va causar molta angoixa”, perquè no sabíem com actuar.  Igualment ha comentat que, per poder afrontar els efectes mentals “d’aquesta tercera onada, hem de tenir una bona mentalització i ser conscients del que es pot fert i del que no és possible.” Marga Torra ha afegit, en la mateixa línia, que “el sentiment d’enuig és l’emoció generalitzada durant aquests dies”, i que s’ha de lluitar per dissoldre’l.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció