En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Comencen les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades…

23 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades a joves i infants en situació de vulnerabilitat. Més de 50 nens,acompanyats per 14 monitors i monitores, han posat rumb a la casa de colònies l’Esperança(Ripollès), on gaudiran durant una setmana d’uns dies de lleure on podranaprendre en valors, relacionar-se amb la natura i fer nous amics.

Després d’aquest primer torn, les properes setmanes la Fundació Pere Tarréscontinuarà amb les colònies socials fins a finals d’agost, passant per lescases de colònies d’Ogassa (Ripollès), la Conreria (Maresme), i Pare Manyanet(Begues). La iniciativa, que va començar ara fa set anys, està becada al 100%per la Fundació, i s’emmarca dins la campanya “Ajuda’ls a créixer-Cap infantsense colònies”.

Cal recordar que per a les famílies que es troben en situació devulnerabilitat social, l’època estival és un període on veuen com els recursosde la xarxa assistencial que els atén disminueixen. És per aquest motiu queinstitucions com la Fundació Pere Tarrés treballen cada estiu per evitar que l’educacióen el lleure esdevingui un factor més d’exclusió social. A part de les colòniessocials, la Fundació també organitza cada any activitats de lleure a 16 casalssocials de Barcelona, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell, Ripollet iTarragona.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció