En directe

Camins

ACCIÓ SOCIAL

Comencen les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades…

23 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades a joves i infants en situació de vulnerabilitat. Més de 50 nens,acompanyats per 14 monitors i monitores, han posat rumb a la casa de colònies l’Esperança(Ripollès), on gaudiran durant una setmana d’uns dies de lleure on podranaprendre en valors, relacionar-se amb la natura i fer nous amics.

Després d’aquest primer torn, les properes setmanes la Fundació Pere Tarréscontinuarà amb les colònies socials fins a finals d’agost, passant per lescases de colònies d’Ogassa (Ripollès), la Conreria (Maresme), i Pare Manyanet(Begues). La iniciativa, que va començar ara fa set anys, està becada al 100%per la Fundació, i s’emmarca dins la campanya “Ajuda’ls a créixer-Cap infantsense colònies”.

Cal recordar que per a les famílies que es troben en situació devulnerabilitat social, l’època estival és un període on veuen com els recursosde la xarxa assistencial que els atén disminueixen. És per aquest motiu queinstitucions com la Fundació Pere Tarrés treballen cada estiu per evitar que l’educacióen el lleure esdevingui un factor més d’exclusió social. A part de les colòniessocials, la Fundació també organitza cada any activitats de lleure a 16 casalssocials de Barcelona, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell, Ripollet iTarragona.

 

 

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció