En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Comencen les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades…

23 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida alprimer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que vandestinades a joves i infants en situació de vulnerabilitat. Més de 50 nens,acompanyats per 14 monitors i monitores, han posat rumb a la casa de colònies l’Esperança(Ripollès), on gaudiran durant una setmana d’uns dies de lleure on podranaprendre en valors, relacionar-se amb la natura i fer nous amics.

Després d’aquest primer torn, les properes setmanes la Fundació Pere Tarréscontinuarà amb les colònies socials fins a finals d’agost, passant per lescases de colònies d’Ogassa (Ripollès), la Conreria (Maresme), i Pare Manyanet(Begues). La iniciativa, que va començar ara fa set anys, està becada al 100%per la Fundació, i s’emmarca dins la campanya “Ajuda’ls a créixer-Cap infantsense colònies”.

Cal recordar que per a les famílies que es troben en situació devulnerabilitat social, l’època estival és un període on veuen com els recursosde la xarxa assistencial que els atén disminueixen. És per aquest motiu queinstitucions com la Fundació Pere Tarrés treballen cada estiu per evitar que l’educacióen el lleure esdevingui un factor més d’exclusió social. A part de les colòniessocials, la Fundació també organitza cada any activitats de lleure a 16 casalssocials de Barcelona, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell, Ripollet iTarragona.

 

 

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció