En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Compartirem la radiofórmula amb Sara McLachlan amb el seu llegat musical

Sarah Ann McLachlan va néixer a Halifax, 28 de gener de 1968. És una cantant i compositora canadenca coneguda per fundar Lilith Fair, un tour…

27 gener 2017

David García

Comparteix

Sarah Ann McLachlan va néixer a Halifax, 28 de gener de 1968. És una cantant i compositora canadenca coneguda per fundar Lilith Fair, un tour de Cantants femenines a Finals dels anys 90 (1997 - 1999).Coneguda pel so emocional dels seus balades, les seves cançons més populars són: "Àngel", "Building a Mystery", "Adia", "Possession", "I Will Remember You", "Into the Fire" i "Sweet Surrender". El seu àlbum més venut fins ara és Surfacing, pel qual va guanyar diversos premis Grammy i quatre Premis Juno (l'equivalent canadenc dels Grammys). També ha rebut diversos premis pels seus esforços en l'organització i el llançament de Lilith Fair. El 1999 va ser nomenada Oficial de l'Orde de Canadà, per l'èxit de la seva carrera, el seu paper en Lilith Fair, i les seves donacions d'albergs de dones al voltant de tot Canadà. McLachlan també va fundar un programa que facilita l'accés a l'estudi musical per als nens a Vancouver. En el 2001 va ser guardonada amb l'Ordre de la Colúmbia Britànica.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció