En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA MÓN

Concentració a Barcelona pels Cristians Perseguits al Pròxim Orient

Silenci i pregària. Aquestes seran les armes que demà dimecres 11 de març, a les 21.00 h, alçaran a la Plaça de Sant Jaume de…

10 març 2015

Redacció

Comparteix

Silenci i pregària. Aquestes seran les armes que demà dimecres 11 de març, a les 21.00 h, alçaran a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona els participants en la Concentració pels Cristians Perseguits a l'Orient. La convocatòria ha estat organitzada per un grup de joves universitaris vinculats a l'associació Catjove, que compataran amb la col·laboració d'Ajuda a l'Església Necessitada.

La concentració pels cristians perseguits vol respondre a la crida a la pregària i al compromís feta per Mons. Emil Nona, arquebisbe dels caldeus de Mossul, ciutat amb una de els comunitats cristianes més antigues del món i actualment devastada per l'Estat Islàmic.

A més de la pregària del rosari amb espelmes enceses, l'acte comptarà amb testimonis de primera mà del sofriment que pateixen esl cristians de Síria i de l'Iraq. La concentració es podrà seguir en directe a través del hashtag #cristianosnun.         

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció