En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Cristina Soria, la coach de la televisió: “La fe em pot ajudar en moments complicats”

La coach Cristina Soria ha presentat aquest dimarts a RàdioEstel Sí, tu puedes, segon llibre després de Yo puedo ayudarte. Són 12 reptes dividits en…

24 febrer 2015

Redacció

Comparteix
La coach Cristina Soria ha presentat aquest dimarts a RàdioEstel Sí, tu puedes, segon llibre després de Yo puedo ayudarte. Són 12 reptes dividits en dues parts: emocions i vides. La major novetat és que el lector escriu les seves respostes al llibre. Cristina Soria és coneguda com la coach de la televisió arran de la seva participació en programes com Sálvame diario, Sálvame Deluxe, La Noria o Espejo Público: "Ningú no es pot esperar que, en un programa com Sálvame, de sobte aparegui una coach que digui als col·laboradors què estan pensant. És molt sorprenent, i jo crec que per això té èxit. Apareix en aquesta bogeria una menys boja, que sóc jo, i fins i tot de vegades m'escolten, i em respecten".
Un dels punts que tracta al seu llibre són les creences, que ens anem formant sobre nosaltres i sobre la societat i que marquen el nostre comportament. Per això, a l’entrevista d'aquest dimarts a la Fórmula EstelBorja de María li ha preguntat si la creença en Déu pot perjudicar la nostra manera d'actuar: "La fe va canviant i es va adaptant als temps”, ha apuntat Soria. La comunicadora també ha comentat que "antigament es matxacava molt més quan algú feia una cosa malament". I ha afegit que, "si veiem l'error com un càstig, influirà negativament”. Però la coach també destacava el suport que pot trobar en Déu: “La fe em pot ajudar en moments complicats”. Com a exemple, ha posat el fet que ensenya "a demanar perdó, un tret molt bo en la relació amb els altres".
Escolta l'entrevista a la Cristina Soria (minut 31).

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció