En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Cristina Soria, la coach de la televisió: “La fe em pot ajudar en moments complicats”

La coach Cristina Soria ha presentat aquest dimarts a RàdioEstel Sí, tu puedes, segon llibre després de Yo puedo ayudarte. Són 12 reptes dividits en…

24 febrer 2015

Redacció

Comparteix
La coach Cristina Soria ha presentat aquest dimarts a RàdioEstel Sí, tu puedes, segon llibre després de Yo puedo ayudarte. Són 12 reptes dividits en dues parts: emocions i vides. La major novetat és que el lector escriu les seves respostes al llibre. Cristina Soria és coneguda com la coach de la televisió arran de la seva participació en programes com Sálvame diario, Sálvame Deluxe, La Noria o Espejo Público: "Ningú no es pot esperar que, en un programa com Sálvame, de sobte aparegui una coach que digui als col·laboradors què estan pensant. És molt sorprenent, i jo crec que per això té èxit. Apareix en aquesta bogeria una menys boja, que sóc jo, i fins i tot de vegades m'escolten, i em respecten".
Un dels punts que tracta al seu llibre són les creences, que ens anem formant sobre nosaltres i sobre la societat i que marquen el nostre comportament. Per això, a l’entrevista d'aquest dimarts a la Fórmula EstelBorja de María li ha preguntat si la creença en Déu pot perjudicar la nostra manera d'actuar: "La fe va canviant i es va adaptant als temps”, ha apuntat Soria. La comunicadora també ha comentat que "antigament es matxacava molt més quan algú feia una cosa malament". I ha afegit que, "si veiem l'error com un càstig, influirà negativament”. Però la coach també destacava el suport que pot trobar en Déu: “La fe em pot ajudar en moments complicats”. Com a exemple, ha posat el fet que ensenya "a demanar perdó, un tret molt bo en la relació amb els altres".
Escolta l'entrevista a la Cristina Soria (minut 31).

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció