En directe

La Caravana

POLÍTICA

"Anna Grau està nerviosa perquè no hi ha cap enquesta que digui que Ciutadans entrarà a l’Ajuntament de Barcelona" 

Daniel Sirera, candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, assegura que no s’han d’eliminar totes les superilles i creu que "s’han d’analitzar una per una"

22 maig 2023

Redacció

Comparteix

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', Daniel Sirera creu que "la candidata de Ciutadans, Anna Grau, està nerviosa perquè no hi ha cap enquesta que digui que entrarà a l'ajuntament de la ciutat. A més, hi ha moltes enquestes que diuen que els antics votants de Ciutadans aniran cap al PP perquè els perceben com l'única força útil per fer fora a Colau, i això provoca nervis".

Daniel Sirera, candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, als estudis de Ràdio Estel
Daniel Sirera, candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Barcelona ho ha dit després que Grau acusés el PP de ser un partit corrupte i ple de ganduls i traïdors. Sirera ha afegit que "un 'calentón' el pot tenir tothom, però a mi no m'hi trobaran".

Respecte a l'urbanisme de la ciutat, el candidat dels populars ha descartat eliminar totes les superilles. Ha assegurat que "no s'han d'eliminar totes", sinó que "s'han d'analitzar una per una per saber quines han de continuar, quines s'han de modificar i quines s'han de treure". "Soc partidari que es mantinguin les que es puguin mantenir -ha dit- i demanaré un estudi d'impacte social, econòmic i de mobilitat", ha conclòs.

"No s'han d'eliminar totes les superilles"

Daniel Sirera ha defensat una mobilitat on el cotxe també tingui cabuda. "El cotxe no s'ha d'eliminar de la ciutat. Hem de fer canvis perquè els cotxes que hagin d'entrar i sortir de Barcelona ho facin en el mínim temps possible i no contaminin tant; però molta gent no té alternativa al transport privat". Segons Sirera, "no podem treure el transport privat a Barcelona sense que se solucioni el públic, que ara mateix no funciona. Les Rodalies són un desastre".

"No podem treure el transport privat a Barcelona sense que se solucioni el públic, que ara mateix no funciona"

Precisament, Sirera ha apuntat que "seré inflexible com a alcalde de Barcelona exigint al govern espanyol que inverteixi el que s'ha d'invertir a la xarxa de Rodalies i que faci un treball de prevenció". "Sense Rodalies la mobilitat a la ciutat i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona serà un caos. Rodalies ha de funcionar".

Finalment, Sirera ha reiterat que el PP "és l'única opció política per fer fora" a Ada Colau. "Jaume Collboni no és una alternativa real, ja que l'ha fet alcaldessa; Xavier Trias, quan va poder fer fora a Colau del govern municipal amb els vots del PP, no ho va voler; i Eva Parera va votar Ada Colau i li va aprovar els pressupostos".

Mira l'entrevista de Joan Trias a Daniel Sirera en vídeo

Més actualitat

POLÍTICA

Anna Grau: "M'estimo més quatre regidors seriosos que quatre regidors seriosos i dos saltataulells"

Anna Grau, als estudis de Ràdio Estel

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona diu que no es creu Collboni: "Els socialistes han pactat una ampliació de l'aeroport del Prat que no s'ha fet i no li donen importància"

15 maig 2023

Redacció

POLÍTICA

Daniel Sirera diu que Trias amaga que és independentista perquè més gent el voti i així posar Barcelona al servei de la independència

Daniel Sirera, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Barcelona assegura que seria molt important que la dreta tradicional concentrés el seu vot

30 gener 2023

Redacció