En directe

La Caravana

AUDIOS

David Trueba: "M'han fet entrevistes persones que són realment perilloses"

El director de cinema presenta, amb l'actriu Carolina Yuste, la pel·lícula 'Saben aquell', sobre l'humorista Eugenio

23 octubre 2023

Redacció

Comparteix
El director de cinema David Trueba i l'actriu Carolina Yuste, als estudis de Ràdio Estel
El director de cinema David Trueba i l'actriu Carolina Yuste, als estudis de Ràdio Estel

DAVID TRUEBA, SOBRE EL HORMIGUERO

El director David Trueba ha parlat sobre l'Hormiguero i ha explicat la conversa que va tenir amb l'actriu Mónica López després que sortís al programa 'La Caravana' de Ràdio Estel el passat mes de juny, dient que no s'havia d'anar al programa. El tall de vídeo es va fer viral i el director, avui que ha trepitjat els estudis de Ràdio Estel, l'ha recordat fora de micròfon i, després, en antena. "Jo li vaig dir a la Mónica que hem de relaxar-nos". Tu aniries a l'Hormiguero?, li ha preguntat el presentador, Joan Trias. Trueba ha reconegut ser crític amb el programa i no haver anant-hi mai, però tampoc ho descarta. "M'han fet entrevistes persones que són realment perilloses, com a periodistes manipuladors".

L'1 de novembre s'estrena 'Saben aquell', una pel·lícula sobre la vida de l'humorista Eugenio vista pels ulls de David Trueba. Tant el director com l'actriu Carolina Yuste, que en forma part de l'elenc d'actors i actrius, han visitat els estudis del programa 'La Caravana' de Ràdio Estel.

En aquest 'biopic', el director de 'Soldados de Salamina' (2002) o 'Vivir es fácil con los ojos cerrados' (2013) volia "trobar què passa quan et construeixes una màscara". "M'interessa com la construeixes i els problemes de la societat, un tema molt actual", diu Trueba.

A la pel·lícula, "més d'amor que d'humor", destaca Conchita, la dona d'Eugenio, qui té un paper molt rellevant. L'actriu Carolina Yuste la interpreta: "Ella és com les nostres àvies i mares, que van renunciar a moltes coses pels seus marits i són les dones a l'ombra dels homes". "Era una dona molt clàssica, i ho dic com a elogi". "A aquest tipus de persones no les hem de menysprear per no tenir determinades capacitats, perquè en destaquen en altres".

A l'entrevista de Joan Trias, Trueba i Yuste també han parlat de l'actor que representa Eugenio, David Verdaguer i de la música d'Andrea Motis, compositora de la banda sonora. I ens han explicat els seus projectes. "L'any que ve faré la primera obra de teatre, 'Los guapos'" ha reconegut el director, que assegura que al setembre serà a la Sala Beckett de Barcelona.

El director David Trueba i l'actriu Carolina Yuste, a 'La Caravana'

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

ESGLÉSIA MÓN

El Papa rep aquest dimarts tota la Conferència Episcopal Espanyola

El Papa rep la Conferència Episcopal Espanyola

Els bisbes d'Espanya, convocats pel Dicasteri per al Clergat, coneixeran les conclusions de la visita que dos enviats del Pontífex van fer a principis d'any als 45 seminaris

28 novembre 2023

Redacció

MEDI AMBIENT

Sarai Sarroca (Meteocat) sobre la sequera: "Esperem a la primavera aturar el cop"

El Pantà de Sau, amb un nivell d'aigua molt baix

La directora del Servei Meteorològic de Catalunya assegura que "ens refarem", però demana "aprendre" a gestionar millor l'aigua que arribi

27 novembre 2023

Redacció

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Laia Rosich defensa Irene Montero i demana al nou Ministeri d'Igualtat que continuï amb "polítiques importants"

Collboni i altres miembres del govern i l'oposició apaludeixen al balcó de l'Ajuntament de Barcelona durant la commemoració pel 25N, Día Internacional de l'Erradicació de les Violències contra les Dones.

La directora general per a l'erradicació de les violències masclistes al Departament d'Igualtat i Feminismes ha reivindicat la llei del 'només sí és sí'

24 novembre 2023

Redacció